2777
2789
اي واااااي چقدر بد😔😔😔😔

حکمت عجیبی توش بود اما خیلی بده واقعا الان هرجا بچه کوچیک ببینم گریم میگیره بابامم عاشق بچه هاس وختی میبینه من با بچه اجیم یا داداشم ک ۱ سالشونه بازی میکنم گریش میگیره 

سلام😌خداجونم  میشه ی دونه ☝️ نینی به منم بدی🤗😍
تو محله شما بد ميدونن عزيزم  اصلا همچين چيزي نيس كه هنوزم بد بدونن!!!عادي شده ديگه دوست دختر ...

حالا حرص نخور عزیزم‌هر کس نظر خودشو داره.چون خودت تو عقد باردار شدی حساس شدی رو این قضیه مگر نه همه مثل هم فکر نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکنم بهترین کارو میکنی عزیزم ایشالا همیشه کناره همسرتون زندگیتون پر از شادی باشه❤️

مرسی عشقم همچنین شما 😘😘😘😘 ایشالله همیشه لبت خندون باشه و دلت شاد ❤️❤️❤️😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یعنی شما میفرمایید بچه ای که توی خانواده ی فقیر بزرگ شده حق ازدواج نداره؟؟!!

من همچین فرمایشی ندارم گلم .شما چند سال عقد میمونی همون تایم عقدو ازقبلش بزارین برای تامین یکم پولو جهیزیه اونی که فقیره تو سه سال عقدم معجزه نمیشه براش.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
منم خیلی گریه کردم اما بعد ها حکمتشو فهمیدم به قول شوهرم اومده بود فقط مارو نجات بده و بره

عزیزم خواسته خدا اینجوری بوده ناراحت نباش ایشالله خودش دلتو آروم کنه 😘😘😘😘 غصه نخور اصلا بسپار به خودش😘😘 چیزی بوده که پیش اومده. 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم خواسته خدا اینجوری بوده ناراحت نباش ایشالله خودش دلتو آروم کنه 😘😘😘😘 غصه نخور اصلا بسپار به ...

اره واقعا تو همون بیمارستان چیزایی دیدم و شنیدم ک فقط گفتم میسپارمش دست همون که بهم داده😍😍😍😍قربونش برم هیچ کاریش بی حکمت نیست 😍😍😍

سلام😌خداجونم  میشه ی دونه ☝️ نینی به منم بدی🤗😍

من سه ونیم سال عقد بودم مامانم بعدازعروسی ازم دستمال خوای منم زانومو باتیغ زخم کردم اگه حامله میشدم باگیوتین به خدمتم می‌رسید.خدایی خوشبحالت اونایی که خانواده هاشون درک دارن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
نه عزیزم چرا ناراحت شم . آفرین خیلی قشنگ گفتی دلم میخواد به اون حسه که فقط آدم میتونه با بچه حالشو خ ...

خانم زیبا آرزو میکنم همیشه شاد و خوشبخت باشید😍😍

لا تقنطوا من رحمت الله
درضمن دخترکوچولو بهتره بدونی منم حاصل همین هرزه بازیکن.ومنو لک لک هانیاوردن.واقعا متاسفم

درست صحبت کنید. حاصل این کار ها باشین دلیل نمیشه. من میگم فرهنگ روابط نامشروع قبل از ازدواج باید از بیخ ریشه کن بشه. نه اینکه رابطه داشته باشن ولی برای لو نرفتنش قرص بخورن. مثلا داری روشنفکر بازی در میاری و طرفدار حقوق انسان ها هستی؟ برات متاسفم 

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
خانم زیبا آرزو میکنم همیشه شاد و خوشبخت باشید😍😍

مرسی عزیزمی فدات شم همچنین شما 😘😘😘😘 خدا بهت هرچی میخوای بده😘😘😘😘

اره واقعا تو همون بیمارستان چیزایی دیدم و شنیدم ک فقط گفتم میسپارمش دست همون که بهم داده😍😍😍😍قربو ...

گذشته اسمش روشه آدم باید آینده شو بسازه و از حالش لذت ببره😘😘 ایشالله خدا بهترینارو برات رقم بزنه😘😘

درست صحبت کنید. حاصل این کار ها باشین دلیل نمیشه. من میگم فرهنگ روابط نامشروع قبل از ازدواج باید از ...

من به مردم نمی‌گم برید دنبال روابط قبل ازدواج میگم حق ندارن بچه ای که قلب داره چروک رو سقط کند.فک کردی اینجا تریبون سازمان ملل هی که ما فرهنگ سازی کنیم.اینجا فقط ۴تاکاربر نظرشونو اعلام میکنن.

من به مردم نمی‌گم برید دنبال روابط قبل ازدواج میگم حق ندارن بچه ای که قلب داره چروک رو سقط کند.فک کر ...

چروک:وروح

درضمن حالا چراچسبیدی به اول جمله .اونایی که عقدن یانامزد اوناروهم گفتم .