الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فک میکنم بهترین کارو میکنی عزیزم ایشالا همیشه کناره همسرتون زندگیتون پر از شادی باشه❤️
مرسی عشقم همچنین شما 😘😘😘😘 ایشالله همیشه لبت خندون باشه و دلت شاد ❤️❤️❤️😍
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یعنی شما میفرمایید بچه ای که توی خانواده ی فقیر بزرگ شده حق ازدواج نداره؟؟!!
من همچین فرمایشی ندارم گلم .شما چند سال عقد میمونی همون تایم عقدو ازقبلش بزارین برای تامین یکم پولو جهیزیه اونی که فقیره تو سه سال عقدم معجزه نمیشه براش.
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
منم خیلی گریه کردم اما بعد ها حکمتشو فهمیدم به قول شوهرم اومده بود فقط مارو نجات بده و بره
عزیزم خواسته خدا اینجوری بوده ناراحت نباش ایشالله خودش دلتو آروم کنه 😘😘😘😘 غصه نخور اصلا بسپار به خودش😘😘 چیزی بوده که پیش اومده.
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من سه ونیم سال عقد بودم مامانم بعدازعروسی ازم دستمال خوای منم زانومو باتیغ زخم کردم اگه حامله میشدم باگیوتین به خدمتم میرسید.خدایی خوشبحالت اونایی که خانواده هاشون درک دارن
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
درضمن دخترکوچولو بهتره بدونی منم حاصل همین هرزه بازیکن.ومنو لک لک هانیاوردن.واقعا متاسفم
درست صحبت کنید. حاصل این کار ها باشین دلیل نمیشه. من میگم فرهنگ روابط نامشروع قبل از ازدواج باید از بیخ ریشه کن بشه. نه اینکه رابطه داشته باشن ولی برای لو نرفتنش قرص بخورن. مثلا داری روشنفکر بازی در میاری و طرفدار حقوق انسان ها هستی؟ برات متاسفم
هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
اره واقعا تو همون بیمارستان چیزایی دیدم و شنیدم ک فقط گفتم میسپارمش دست همون که بهم داده😍😍😍😍قربو ...
گذشته اسمش روشه آدم باید آینده شو بسازه و از حالش لذت ببره😘😘 ایشالله خدا بهترینارو برات رقم بزنه😘😘
درست صحبت کنید. حاصل این کار ها باشین دلیل نمیشه. من میگم فرهنگ روابط نامشروع قبل از ازدواج باید از ...
من به مردم نمیگم برید دنبال روابط قبل ازدواج میگم حق ندارن بچه ای که قلب داره چروک رو سقط کند.فک کردی اینجا تریبون سازمان ملل هی که ما فرهنگ سازی کنیم.اینجا فقط ۴تاکاربر نظرشونو اعلام میکنن.