اصلا به کل به عقیده ی من بچه آوردن بعد ده سالم کلا کاره غلطیه 😂یبار میخوای زندگی کنی چرا عمذت و حرو ...
وای. دقیقا حرفای منو میزنی منم همینو میگم همش بچه هرچی بزرگتر میشه مشکلاشم باهاش بزرگتر میشه من نا شکری نمیکنم نعمته خداس اما واقعا به سختیاش نمی ارزه من و شوهرم خوبیش اینه با هم هم عقیده ایم وگرنه کارم ساخته بود با اینکه ما با هم دوست بودیمو شناخته کاملم داشتم ازدواج کردم اما اصلا دلم بچه نمیخواد راحتی و ازادیه الانمو با هیچی عوض نمیکنم. اصلا به اون حسه مادر شدنه نرسیدم و دلم نمیخواد. البته هرکیم یه طرز فکری داره.
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بعضیا میگن مردم حرف در میارن میگن نازایی ولی من میگم باشه یه سال دو سال ده سال میگن بالاخره خسته میشن مردمی که بالاخره میخوان از هرچی حرف در بیارن تا سرگرم باشن بچه ام بیاری دختر باشه میگه حالا یه پسرم بیار هر دوتا رو داشته باشی باید جوابگوی کارای بچت باشی بنظرم اگه بچه نیاری فقط یه مشکل داری اونم اینه که فوقش جواب چارتا اشنا و فامیل و بدی ولی اگه بچه بیاری درکناره همون حرفا یه عالمه مسئولیتم به گردنت میفته
گاهی اوقات خیلی زود دیر میشه شاید زمانی نظرت عوض بشه که دیگه نتونید بچه دار بشید چون از یه زمامی به بعد هیچی آدمو ارضا نمیکنه یه حس پوچی به آدم دست میده به نظرم بیشتر فکر کن. امیدوارم ناراحت نشی دوستانه گفتم.😊😊
دیگه شورشو درآوردن بعضیا... واقعا زشته. راهکار هم میدین برای هرزگی؟ خداوند همه ی ما را عاقل کند
عزیزم منظورم ومتوجه نشدی.شما من منظورم اینه که لطفاً جلوگیری کنید.دخترخوب من خودم متاهلم یه پسر دارم.اما دیدم اون دختریو که تو دوستی این بلاسرش اومد مسلما من نمیتونم بگم دختران سرزمینم شعونات اسلامی ورعایت کنید چون من مبلغ دینی نیستم منم انسانم .ولی میتونم یه طفامعصومو ازمرگ وسقط ویابدبختی نجات بدم.
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
بعضیا میگن مردم حرف در میارن میگن نازایی ولی من میگم باشه یه سال دو سال ده سال میگن بالاخره خسته میش ...
من که خودم تا حالا فقط و فقط برا دله خودم زندگی کردم چون مردم توو همه حال حرفرو میزنن . آدم باید ببینه با چی حال میکنه و لذت میبره همون کار و بکنه. الانم واقعا خدارو شکر راضیم ازینکه هرموقع دلم میخواد هرکار میکنم و هرجا میرم . بعد من کلا از کار بدون برنامه ریزیم خوشم نمیاد میخوام همه کارایی که دلم میخواد و کرده باشم بعد بچه بیارم یه مسیله دیگه هم اینه که کلا من آدمه سختی نیستم بچه داریم که کلی سختی داره.😐
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
گاهی اوقات خیلی زود دیر میشه شاید زمانی نظرت عوض بشه که دیگه نتونید بچه دار بشید چون از یه زمامی به ...
نه عزیزم چرا ناراحت شم . آفرین خیلی قشنگ گفتی دلم میخواد به اون حسه که فقط آدم میتونه با بچه حالشو خوب کنه بهم دست بده و احساس نیاز کنم بعد. نه اینکه الان بیارم و همش بخوام حسرته دونفره هامونو بخورم.مرسی از راهنماییت😘😘