2777
2789
عنوان

زن داداشاتون خونه مادرتون کار میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 170 پست
خیلی اشتباه میکنه که هرروز میاد خونه شما. رفت و آمد زیاد دوران عقد همش باعث کینه و کدورت میشه

به داداشم گفتم کمتر بیاد شاید اوضاع بهتر بشه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عروسهای تنبلی   بدجنسیم حدی داره ،،شوخی کردم

😁 عزيزم تنبل نيستم زياد رو بديم استرم ميخواد فردا 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
رفتن به خونه بزرگتر که نیاز به دعوت نداره یه توک پا سرزدن به بزرگتر که نیاز به دعوت نداره چقدر رفتن ...

من از همون روز اول اینطور بودم هم خودم عادت کردم هم اونا انتظار سفره رنگین هم ندارم همون غذایی که خودشون میخورن من هم میخورم 

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
نمیدونم چیکار کنم مامانم توقعش کم شه دوست داره عروسش مثل خودش باشه هر چیم میگم اون مال قدیم بود قانع ...

خب چه کاریه هر روز خدا عروستون میاد خونه شما خبریه مگه ؟

کم بیاد بره هفته ای دوبار یا سه بار

مادرت نه حوریه بهشتی هم جای مادرت باشه لجش میگیره هر روز بشوره بپزه بذاره جلوی چندنفر مگه مادرت شما هم کلفته ؟؟

مثلا چه کار دیگه ای باید بکنه؟؟؟ عروس ما هم گاهی تو شستن ظرفها کمک می کنه فقط

مامانم دوست داره تو درست کردن غذام کمک کنه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

خانونا یه خورده واقع بیناته نگاه کنین عروسشون هر روز میره خونشون!!!!!!خب وقتی هر روز میری توقع ایجاد میشه اگه میخوای  کار نکنی نباید هر روز بیاد!!

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......
خب چه کاریه هر روز خدا عروستون میاد خونه شما خبریه مگه ؟  کم بیاد بره هفته ای دوبار یا سه بار ...

مامانم بیشتر بخاطر همین حرص میخوره میاد میریزه میپاشه مامان من باید جمع کنه

خداحافظ 

من چهارتا زن داداش دارم توی خونه مامانم فقط ظرف میشورن اونم اگه خودشون برای غذا خونه مامانم باشن .....اگر بیان ببینن مامانم غذا خورده و ظرفها مونده دست نمیزنن با اینکه مامان من 74 سالشه همیشه هم احترام گذاشته ...ولی از من به شما نصیحت هیچ وقت از عروس و داماد انتظار زیاده از حد نداشته باشید ....مامان من تجربه عروس داری زیاد داره همیشه پشت سرشون تعریف کرده و خوبیشونو گفته همیشه به داداش هام گفته هوای خانومهاتونو داشته باشید اگه زن داداش هام کاری کردن انقد تشکر کرده که نگو حالا هم همیشه داداش هام بهش احترام میزارن زن داداشهام که قربون صدقه ش میرن ...الان زن داداش بزرگم 50 سالش هست یه خونه چهار خوابه ساختن مدام به مامانم اصرار میکنن که بره خونه اونا زندگی کنه چون من که ازدواج کردم تنها شده البته مامان من نمیره ولی زن داداشم از ته دل اصرار میکنه ....اگه مادرتون از الان بنای مخالفت و ایجاد تنش در زندگی برادرتون بزاره بعد از مدتی برادرتون از مادرتون زده میشه و برای نشنیدن غر غر های مادرتون رفت و آمدشو با شما کم میکنه و اگه بعضی مواقع هم زن داداشتون گله و شکایتی از مامان شما بکنه داداشتون بی شک میپذیره و رفتارش با شما بد میشه....الان مامان من طوری رفتار کرده که اگر روزی روزگاری زن داداشم به داداشم بگه روی چشم مادرت ابروه داداشم باور نمیکنه و سریع عکس العمل نشون میده واسه همین رفتارها همیشه بین مامانم و عروسهای خانواده و حتی برادرهام احترام جود داشته

والا من خونه مادر شوهر حتي چايمم ميدن دستم من و جاريم كلا بلند نميشيم نهايتا شام خورديم ظرفارو ميذار ...

الان خیلی راضی هستین مادر شوهرتون با اون سن و سال جلو شما و جاریتون دولا راست باشه؟

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
خانونا یه خورده واقع بیناته نگاه کنین عروسشون هر روز میره خونشون!!!!!!خب وقتی هر روز میری توقع ایجاد ...

اره خب هروز اومدنم ديگه زياديه يذره كمتر بياد و بره بهتره 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

منم عقدم..مادرشوهرم فوت کردن خواهرشوهر هم ندارم..برم خونه نامزدم شام درست میکنم با نامزدم ظرف هم میشوریم تمیزکاری میکنیم..گاهی هم اصلا تکون نمیخورم کسی هم تا حالا چیزی بهم نگفته

به زندگیم خوش اومدی....
😁 عزيزم تنبل نيستم زياد رو بديم استرم ميخواد فردا 

استرم ؟؟؟؟چی نفهمیدم منظورت چی بود؟؟؟

خب یه چایی ریختن و ظرف شستن رو دادن نیست آخه خونه مادرشوهر عین مهمون رسمی هم رفتن نشستن زیاد جالب نیست نه خیلی باید صمیمی شد نه خیلی رسمی در حد تعادل و بالانس باید بود الان که همه ماشین ظرفشویی دارن میندازن اون تو 

باید سیاست با پنبه سر بریدن داشت