2777
2789
عنوان

زن داداشاتون خونه مادرتون کار میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل مامان من. خدا حفظ کنه همچین مادرشوهرایی رو😘

اره بخدا...

مامان منم اصلا مادرشوهر نیست نمونس...اصلا کاری به عروس نداره...تازه کلیم احترامش میزاره و هواشو داره بخدا...

عروسمونم راضیه و خیلی خوبیا در حق مامانم میکنه

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟

استارتر دمت گرم خدا خیرت بده با این تاپیکت کلی خندیدم به من اثبات شد که همه مادرایِ کاربرای سایت اصلا مادرشوهرهای بدی نیستن و هر چی مادرشوهر بد تو ایران وجودداره مربوط به مادر همسرشون هست و همه کاربرای سایت خواهرشوهرای خوب و عالی هستن

والا من خونه مادر شوهر حتي چايمم ميدن دستم من و جاريم كلا بلند نميشيم نهايتا شام خورديم ظرفارو ميذاريم رو سنگ اپن اشپزخونه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

كار كردن زوري نميشه.ادم بايد اگر ميخواد كار كنه با جون و دل كار كنه!!!

من زن داداش ندارم هنوز ولي خودم نهايت دو تا چايي بريزم و شام كه خورده شد ظروفش رو جمع كنم بذارم تو سينك.ظروف ميوه رو جمع كنم.همونجوري كه دوست ندارم كسي تو خونه م كار كنه خودمم دوست ندارم جايي كار سخت و اساسي بكنم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

نمیدونم چیکار کنم مامانم توقعش کم شه دوست داره عروسش مثل خودش باشه هر چیم میگم اون مال قدیم بود قانع نمیشه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

من به عنوان یه زن داداش ظرفم نمیشورم😆کمکای دیگه مثلا تو سفره انداختن جمع کردن یا چذیرایی کردن اگه مهمون زیاد باشه میکنم.واسه داداشم زن بگیریمم از عروسمونم توقعی ندارم اصلا

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
من انقد نمیرفتم تا زنگ بزنه دعوتم کنه الانم که سه ساله عروسی کردم بدون دعوت نمیرم حتی یک بار واسه هم ...

رفتن به خونه بزرگتر که نیاز به دعوت نداره یه توک پا سرزدن به بزرگتر که نیاز به دعوت نداره چقدر رفتن به خونه مادرشوهر برای خودتون معادله چندمجهولی میکنین  وقتی منتظری دعوتت کنن حتما انتظار  شام ناهار سفره رنگین دارین 

منم به مامانم میگم قانع نمیشه 

قانعش کن بگو مامان دوس داری منم خونه مادرشوهرم مثل کلفت کارکنم؟ توروخدا مهربون ترباشیم باهم دنیا دوروزه چرا باید مادرتون سراین موضوع با برادرتون دعوا کنه. باید یادبگیریم توقع نداشته باشیم

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤

چه همه گارد گرفتن 

دوستان دقت کنید عروس خانم عقده و هر روز خونه مادر شوهر 

عرروسی که هر روز پا میشه میره خونه مادر شوهر نباید مثه مهمون باهاش رفتار کرد 

خودتون باشید یه نفر هر روز بیاد خونه تون هر روز مثه مهمون باهاش رفتار می کنید؟؟؟؟؟

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن