الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر دمت گرم خدا خیرت بده با این تاپیکت کلی خندیدم به من اثبات شد که همه مادرایِ کاربرای سایت اصلا مادرشوهرهای بدی نیستن و هر چی مادرشوهر بد تو ایران وجودداره مربوط به مادر همسرشون هست و همه کاربرای سایت خواهرشوهرای خوب و عالی هستن
كار كردن زوري نميشه.ادم بايد اگر ميخواد كار كنه با جون و دل كار كنه!!!
من زن داداش ندارم هنوز ولي خودم نهايت دو تا چايي بريزم و شام كه خورده شد ظروفش رو جمع كنم بذارم تو سينك.ظروف ميوه رو جمع كنم.همونجوري كه دوست ندارم كسي تو خونه م كار كنه خودمم دوست ندارم جايي كار سخت و اساسي بكنم
من به عنوان یه زن داداش ظرفم نمیشورم😆کمکای دیگه مثلا تو سفره انداختن جمع کردن یا چذیرایی کردن اگه مهمون زیاد باشه میکنم.واسه داداشم زن بگیریمم از عروسمونم توقعی ندارم اصلا
هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
من انقد نمیرفتم تا زنگ بزنه دعوتم کنه الانم که سه ساله عروسی کردم بدون دعوت نمیرم حتی یک بار واسه هم ...
رفتن به خونه بزرگتر که نیاز به دعوت نداره یه توک پا سرزدن به بزرگتر که نیاز به دعوت نداره چقدر رفتن به خونه مادرشوهر برای خودتون معادله چندمجهولی میکنین وقتی منتظری دعوتت کنن حتما انتظار شام ناهار سفره رنگین دارین