آخه اصولا توی مهمونیا، مهمون یه وقتهایی می یاد که دیگه غذا رو بار گذاشتن. بهتره شما با مادرت صحبت کنی این چیزها اصلا ارزش نداره که بخاطرش خودشونو ناراحت کنن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زن داداش که ندارم اما خودم خونه مادر شوهر بهش کمک میکردم بدون اینکه کسی ازم توقع داشته باشه منتی هم نبود خودم خاستم و کردم خواهرشوهرم که بنده خدا رو کمک نمیکرد
من خودم عروس ی خونوادم که باهاشون زندگی میکنم.مادر شرهرمو عین مامان خودم دوس دارم چون خیلی خوبه.هر کاری هم که از دستم بر بیاد براشون انجام میدم.اونا هم منو عین دختر خودشون میدونن و با اینکه غریبم اصلا احساس غریبی نمیکنم و راحتم باهاشون
خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
اخه میگه زن داداش زیاد میره خونشون.منم تجربشو دارم.عروسمون هفته ای ۵ روزش اینجاش.صب تا ظهر خاب و استراحته.موقه ناهار پامیشه میاد سرسفره.شما زورتون نمیگیره؟؟؟