2777
2789
عنوان

زن داداشاتون خونه مادرتون کار میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 170 پست
الان خیلی راضی هستین مادر شوهرتون با اون سن و سال جلو شما و عروستون دولا راست باشه؟

مادر شوهرم ٤٥ سالشه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
مامانم دوست داره تو درست کردن غذام کمک کنه

آخه اصولا توی مهمونیا، مهمون یه وقتهایی می یاد که دیگه غذا رو بار گذاشتن. بهتره شما با مادرت صحبت کنی این چیزها اصلا ارزش نداره که بخاطرش خودشونو ناراحت کنن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداش که ندارم اما خودم خونه مادر شوهر بهش کمک میکردم بدون اینکه کسی ازم توقع داشته باشه منتی هم نبود خودم خاستم و کردم خواهرشوهرم که بنده خدا رو کمک نمیکرد 

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋
استرم ؟؟؟؟چی نفهمیدم منظورت چی بود؟؟؟ خب یه چایی ریختن و ظرف شستن رو دادن نیست آخه خونه مادرشوهر عی ...

آستر منظورم بود 😊 

عزيزم خودشم ظرف نميشوره ميذاره تو ماشين اون وقت من بشورم 

شامم يا از بيرون ميگيره يا ما كه ميريم شامشو درست كرده چون كلا هفته اي ١ بار ساعت ٩ شب ميريم تا ١٢ 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

من خودم عروس ی خونوادم که باهاشون زندگی میکنم.مادر شرهرمو عین مامان خودم دوس دارم چون خیلی خوبه.هر کاری هم که از دستم بر بیاد براشون انجام میدم.اونا هم منو عین دختر خودشون میدونن و با اینکه غریبم اصلا احساس غریبی نمیکنم و راحتم باهاشون

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
من چهارتا زن داداش دارم توی خونه مامانم فقط ظرف میشورن اونم اگه خودشون برای غذا خونه مامانم باشن ... ...

به مامانم همیشه میگم ممکنه بخاطر رفتارت بعد عروسی دیگه سمتت کمتر بیان

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
زن داداشم عقده هرروز خونه ماست بخاطر همین مامانم توقع داره

بازم توقعي نيست

يه نفره ديگه نبايد كه ظرف يه خانواده رو بشوره

اگه ميشوره هم لطف ميكنه

با مادرتون صحبت كنيد از الان باعث اختلاف نشن وقتي بخاطر اين مسئله بي ارزش پيش داداشتون گلگي ميكنن بايد منتظر اختلافاي بزرگتر باشيد

اخه میگه زن داداش زیاد میره خونشون.منم تجربشو دارم.عروسمون هفته ای ۵ روزش اینجاش.صب تا ظهر خاب و استراحته.موقه ناهار پامیشه میاد سرسفره.شما زورتون نمیگیره؟؟؟

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...
آخه اصولا توی مهمونیا، مهمون یه وقتهایی می یاد که دیگه غذا رو بار گذاشتن. بهتره شما با مادرت صحبت کن ...

هرروز خونه ماست از صبح تا شب

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟