یه مبلغی پول بدست شوهرم رسیده . به نظرتون این عاقلانست که ماشین سواری و طلا و پول پساندازمون و بزاریم بدیم یه خونه ۶۵ ماری بخریم . اولش خیلی خوشحال بودم .اما الان که میخواییم ماشین وبفروشیم حالم بده . طلا رو واسم مهم نیست چون خریدم که یه روزی سرمایه گذاری کنم روش . به نظرتون کار خوبی کردیم .
بفروش خونه مهمه ، ماشین انشاالله سال دیگه همین موقع یکی میخری
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
اره خونه ب ادم امنیت و ارامش میده اینکه سر برج دلهره اجار نداری و سر سال دلواپس تخیلی نباشی خیلی خوبه خرید ماشین از خونه اسونتره یکی دو سال دیگه میتونید باز ماشین بخرید ب امید خدا
چیزی از خونه به اسمت میشه حالا که داری طلا میذاری؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626