2777
2789

چند وقت پیش  رفته بود ۲۰ تا قرص خورده یکدفعه دیدیم گیج بود بعد استفراغ داشت بردیمش دکتر بعد از کلی اصرار هم نگفت بعد از ورق قرص هایی که کنار تختش بود فهمیدیم قرص خورده بعد متوجه شدیم رگاشو و دستاش رو با تیغ بریده و داغون کرده بعد از اون قضیه همش دست به کارهای خطرناک میزنه و با چاقو و اینا حمله می‌کنه بهمون هرکار میکنیم ولی نمیاد روانپزشک می‌ترسیم بهش نزدیک بشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست و پاشوبگیرید ببریدش ولا بخدا

بخدا نمیشه چند وقته موهای سرش رو می‌کنه و شیشه و هر چیز گیرش بیاد می‌شکنه خودشو داغون کرده بی دلیل جیغ و گریه و فقط خودشو کشته از بس گریه می‌کنه صداش گرفته

طفلکی دلم سوخت ای کاش ببریدش پیش روانپزشک و روان شناس

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

هیچی نمیگه فقط میگه دور باشین

ی اتفاقی افتاده شما خبر ندارین،نامحسوس بفهم چی شده تو این مدت اگه تونستی گوشیشو چک کن قرص چی خورده بود که بالا آورد؟یعنی میگی رگشو زده و زنده مونده؟عجیبه اینهمه خودکشی و زنده موندنش،معلومه خیلیم مصمم هست که بمیره،جونم برات بگه خواهر اینجور مواقع سخت میشه طرفو نجات داد سختتتت