فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3846 عنوان گونه و لپ باهم🫠 95 بازدید | 8 پست من گونه دارم ولی لپ هم دارم، با لاغری هم این لپها اصن تکون نخوردن، بنظرتون چیکار کنم؟ بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 1403/09/03 | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titi890 عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1937 با جراحی چربی بوکالو برمیدارن خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 15060 عزیزم قند مصنوعی رو ترک کنمن دوساله ترک کردم صورتم لاغر شدتوماهای هفتم هشتم کلا لپام اب شدن اگه فقط میخوای لپات اب شه دیگ بیشتر از هفت هشت ماه قندو حذف نکنبعد توکه گونه داری بوکال انجام بدی شدید بهت میاد ″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️🔥S
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3846 عزیزم قند مصنوعی رو ترک کنمن دوساله ترک کردم صورتم لاغر شدتوماهای هفتم هشتم کلا لپام اب شدن اگه فقط ... واقعا تاثیرداره؟ چشم امتحان میکنم بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 15060 مث من. من میخوام بوکال فت کنم بوکال فت موقع خندیدن یا محکم فشار دادن دندونا روهم قشنگه من انجام دادم میشه گفت راضیمولی حالت عادی خیلی وقتا ی خط میفته کنار استخون زیر گونهک زیاد دلنشین نیستاگ گونه هات زیاد حجمشون بزرگ نیست قصد بوکال داری کم کم باید یک ونیم به گونت ژل بزنی ک اون خطه توصورتت قشنگ باشه ″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️🔥S
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 15060 واقعا تاثیرداره؟ چشم امتحان میکنم چشمت بی اشک اره تاثیر داره پوستت شفاف میشه زاویه فکت میزنه بیرون غبغبت کم میشه یا کلا از بین میره پف صورتت ازبین میره... ″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️🔥S
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3846 چشمت بی اشک اره تاثیر داره پوستت شفاف میشه زاویه فکت میزنه بیرون غبغبت کم میشه یا کلا از بین میره پف ... ممنونم یه سوال چی جایگزین کنم بنظرتمثلا خونه میتونم یچیز دیگه بخورم ولی مثلا دانشگاه جای کیک ابمیوه اینا چی بخورم بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...
مارانلا عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 5419 بوکال فت موقع خندیدن یا محکم فشار دادن دندونا روهم قشنگه من انجام دادم میشه گفت راضیمولی حالت عادی خ ... عزدیم کدوم شهر انجام دادی؟ اون خطه زشته ینی؟ این ک میگن قرینه نمیشه درسته؟ یا میگن عفونت میکنه