2777
2789
عنوان

ای کاش 18سالگیم ازدواج کرده بودم

424 بازدید | 15 پست

خیلی حسرت میخورم که با خواستگار 19سالگیم ازدواج نکردم چون با اون خوشبخت میشدم فقط ای کاش مال من میشد الان 22سالمه 4ترمه خوابگاهم هیچ دوستی ندارم کل پولامون رو میریزیم اینجا راهم خیلی زیاد دوره بقیه همه نهایت یکی دو ساعت فاصله دارن همه هم استانین و اکیپ شدن ترم یک من و یکی با هم بودیم که مهمونی گرفت و رفت من از اون موقع تنهام هم اتاقیام قیافشون از سگ زشت تره ولی به من غیر مستقیم میگن زشت و افسرده ترم میکنن مدام از چهره هم تعریف میکنن و حال منو بهم میزنن من خیلی ضعیفم راهم دوره اذیت میشم خرجم بالاست وضعیت مالیمون بده افسرده هستم شکست عشقی خوردم امتحانامو نمره کم میگیرم یا می افتم ولی هم اتاقیام و بقیه مدام میرن خونه پولدارن نمره هاشون بالا گردششون به جا حالم بده ای کاش منم قسمت زن خواستگارمو داشتم که 2سال از من کوچیک تره و اون شد شوهرش ای کاش اگه قسمت من این بود پس به دنیا نمیومدم ریدم تو سرنوشتم جفت پا 

کاش پولی که دارم اینجا میدم خرج جهازم میکردم 

امیدوارم باقی پول خانوادم خرج جهازم نشه و خرج کفن و دفن و مراسم چهل و سالگردم ک

نن

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله خواستگاره دنبال بچه مچه بوده😒

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

منم مرگه خودم راضیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اتاقت رو عوض کن یکم بهتر میشی

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست