هفته نهم قلب جنینم ایستاده و رشد نکرده خونریزی دارم ولی کم دکتر بهم نامه داده برم بیمارستان چون گفت قرصش غیر مجازه گفتم میترسم گفت گرمی بخور اگه نیافتاد بعد برو از دیشب هرچی زعفرون میخورم خونریزیم یکم زیادتر شده فقط میشه راهنماییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخی عزیزم یاد خودم افتادم خیلی سخته منم ۹ هفته بود که ایست قلبی کرده بود که ۱۲ هفته فهمیدم ،رفتم بیمارستان بهم قرص دادن شیاف گذاشتن خود جنین اومد ولی جفت نیومد بقایا داشتم آخرش کورتاژم کردن انشالله که سقط راحتی داشته باشی ولی خطرناکه حتما برو بیمارستان
آخی عزیزم یاد خودم افتادم خیلی سخته منم ۹ هفته بود که ایست قلبی کرده بود که ۱۲ هفته فهمیدم ،رفتم بیم ...
عزیزم شما عفونت نکردی؟؟من ۶ هفته رفتم گفت قلب تشکیل شده نه هفته رفتم همون ۶ هفته مونده و قلبم دیگه نمیزنه دکترم دیروز گفت دو روز صبر کن اگه نیافتاد بعد برو بیمارستان دستور سقط نوشت ولی الان عزیزان که گفتن خطر عفونت هست یه جوری ترسیدم که میخوام الان برم بیمارستان😭😭 شوهرمم نیست یه بچه هم دارم