2777
2789
عنوان

میترسم برا سقط برم بیمارستان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه ندارم عزیزم فقط ترس نیست هزینش هم هست

از جون خودت واجب تره ؟؟ به شوهرت بگو ع یه جا پیدا کنه دیگه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

چون خونریزی داری خودش دفع میشه شش هفته کوچیکه خودبه خود دفع میشه

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
اره خطرناکه عفونت میکنه بدنت خطر مرگ داره واست خدایی نکرده، بیمارستان بردی دردی نداری چون واست مسکن ...

وای خیلی ترسیدم الان برم بیمارستان؟یا تا فردا صبر کنم؟😭

آخی عزیزم یاد خودم افتادم خیلی سخته منم ۹ هفته بود که ایست قلبی کرده بود که ۱۲ هفته فهمیدم ،رفتم بیمارستان بهم قرص دادن شیاف گذاشتن خود جنین اومد ولی جفت نیومد بقایا داشتم آخرش کورتاژم کردن انشالله که سقط راحتی داشته باشی ولی خطرناکه حتما برو بیمارستان

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

آخی عزیزم یاد خودم افتادم خیلی سخته منم ۹ هفته بود که ایست قلبی کرده بود که ۱۲ هفته فهمیدم ،رفتم بیم ...

عزیزم شما عفونت نکردی؟؟من ۶ هفته رفتم گفت قلب تشکیل شده نه هفته رفتم همون ۶ هفته مونده و قلبم دیگه نمیزنه دکترم دیروز گفت دو روز صبر کن اگه نیافتاد بعد برو بیمارستان دستور سقط نوشت ولی الان عزیزان که گفتن خطر عفونت هست یه جوری ترسیدم که میخوام الان برم بیمارستان😭😭 شوهرمم نیست یه بچه هم دارم 

من جنینم۱۷ هفته قلبش واستاد رفتم بستری شدم برام قرص میذاشتن بعدش خودم دفعش کردم نترس چیزی نیست بعد م ...

ببخشید عزیزم

من اخر۵ هفته خود ب خود سقط شد و طبق علائم دفع شده

برای سونوی بقایا میشه سونوی شکمی انجام بدم؟؟؟

یا حتما واژینال؟