2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه طوری طلاق گرفت که خانوادها متوجه نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 52 پست

اگه یک در هزارم هم، درمونی نداشته باشه مشکلش ( که حتما داره)؛ پیشنهاد جدایی نده، فکر کن نیستش ....

از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل می‌گیرُم .
درمان امکان داره واقعا؟؟؟؟؟ ینی میشه یه ادم سرد مزاج (ترجیحا یخ)گرم بشه؟؟؟ 

بله میشه. باید برن تحت نظر اورولوژیست دارو و رژیم های خاص میدن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تغذیه شروع کن هر روز  کنجد تفت بده بعد با عسل و ارده خام قطی کن همین یک موضوع بعد از دوماه طبعشو گرم میکنه

به فکر نجات باش نه تنهایی حیف اگه مشکل دیگه نداری نمیگم مهم نیست خیلی مهم اما حل شدنیه 

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....
بچه ها میگم ده یاله همه کاری کردم اصلا خودم دکترای حل سرد مزاجی ولی نهایتا یک ماه

خب فدات شم ادامه بده رها نکن که فقط یک ماه نتیجه بده حیف زندگیتون گناه داره بچتون مطمئن باش شدنیه

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

در هر صورت بدون اطلاع دیگران غیر ممکنه جدا بشین.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اینکه میگی بخاط بچت حاضری پای هیچ مرد دیگه ای نیاد وسط، یعنی نمیخوای دوباره ازدواج کنی؟ خب اگر ابنجوریه که چه فرقی با الان داره؟ اگر واسه تو بجز این مشکل، شوهر خوبیه و دوست داره اصلا طلاق درست نیست کمکش کن درمان بشه

راست میگید دوستان اخرای فکرام دیگه کم کم داشتم متوجه میشدم چقدر به دور از عقله ولی 

الان حاصرم ازدواج نکنم ولی اسم شوهر روم نباشه حداقل بگم ای نیاز عزیزم تو سوهر نداری پس بیجا میکنی بیای رو

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

اگه قراره به خاطر بچتون پای هیچ مردی به زندگیتون اونم هیچوقت باز نشه دیگه با طلاقتون چی نصیب شما میشه جز تبعات طلاق ؟محرومیت از نفقه و ارث از مرد و .. تازه ایشونم شاید به خاطر تنهایی ازدواح کنن و بچتون یک مدر خوبو تا حد زیادی به خاطر مشعول شدن پدرش با رن و فرزند جدید از دست بده.اگه قرار بر عدم ازدواج مکجدد شما باشه خوب همین الانم با سردمزاجی ایشون بسازید فکر کنید طلاق گرفتید و شوهر ندارید. من نمیدونم این مدل طلاق که شما در نطر دارید چه دردی رو از جبران سرد مزاجی ایشون برای شمای خانم  درمان میکنه

عزیزم تصمیمت اصلا درست نیست. خواهشا بیشتر فکر کن.  میدونم سخته چندسال تحمل کردی. ولی وقتی نمیخوای بازم ازدواج کنی با همین شوهرت موندن بهتر ازینه که اصلا شوهر نداشته باشی و تنها باشی. تازه بچه ت هم این وسط اذیت میشه

راست میگید دوستان اخرای فکرام دیگه کم کم داشتم متوجه میشدم چقدر به دور از عقله ولی  الان حاصرم ...

مردها خودشون در چنین شراطی بسیار عذاب میکشن و اعتماد به نفسشون رو از دست میدن و همین باعث میشه مشکلشون شدیدتر بشه، شما که میگی ده سال یعنی زمان و تلاش بسیاری میخواد که درست بشه چون یه بعدش جسمیه یکیش روحی پس سعی کن بدون توجه به این مشکل به همسرت اعتماد به نفس و آرامش بدی و کمکش کنی