2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه طوری طلاق گرفت که خانوادها متوجه نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینکه شوهر دارمو اینهمه اذیت میشم حسرت یک نگاه عاشقانه به دلمه نمبخوام اسم شوهر روم باشه ولی نهایتا هم مجبورم به طلاق عاطفی که زجره چون واقعا دیگه دوستش ندارم 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

خواهشا به شوهرت نگو به خاطر این موضوع میخوای ازش جدا بشی. چون همین حرف میتونه تاثیر بدتری روی سردمزاجیش بذاری. چون از نظر روحی باعث میشه بدتر بشه. بهش انگیزه بده اینجوری بنده خدا خیلی بدتر میشه

سرد مزاجیش از اول بوده؟

اگه بچه نداشتی نظرم این بود  طلاق بگیری

چون اکثر مردای سرد مزاج قبل ازدواج هم  خودشون میدونن یه مشکلی دارن

ولی اگه از اول اینطور بوده و با اختیارت پای بچه رو به این دنیا کشوندی پس بهتره بیشتر صبور باشی و تلاش کنی

خانومااخه همون رابطه ای هم که هست من اصلا راضی نیستم یعنی من راضیم به پانزدهروز یک بار ولی متاسفانه این آقا دیر انزاله و من متنفر میشم از خودم که شاید سهربع طول میکشه و اینکه من اونی نیستم که میخوادو ازین فکرا دیر انزالی بر عکس زود انزالی درمانش سخته خیلی سخت و زمان بر و زیر بار نمیره همش بهانه میاره 

گفتم که گوشیم خرابه دوستان هی قربونه دلم که همیشه تنهاست اندکی صبر سحر نزدیک است 

به قول محسن 

از عشق هرچیزی که میشناختمو از من گرفتی تو تو با قیمونده ی احسایمو از من گرفتی میخواستی من باشیو یادت بره مایی وجود داره خودت میخوای بری ترست نمیزارهههه

خودم میمونم تنها تو تاپیکم تا سحر 

یه جای دیگه شاعر میگه 

دستتو محکم گرفتم تو خیابونی که نیست عاشقت میسم دوباره عاشق اونی که نیست باشم و عاشق نباشم کار اسوتی که نیست

فقطم این جمله اخریش منو کشته یه روزی عاشقش بودم عاشق اونی که نیست

سلام دیجی کالا خوبی یه چیز بگم اینجا که کسی نیست بین خودمون

میدونی یکی از حسرتای ده سال زندگیم اینه که اون نامردی که بیرون خوابیده یه نصف شبی منو بغل کنه یهو مثلا دلش منو خواسته

بین خودمون باشه ها  

دلم گرفته ای دوست هوای گریه بامن 

بازم خدا رو شکر سالمم بچم سالمه دیگه هم دوسش ندارم حرص کبد چربشو قوز قرنیشو بخورم رفاه هم دارم