2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه طوری طلاق گرفت که خانوادها متوجه نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 52 پست

چرا همیشه آخرین راه که جداییه به ذهن همه میرسه برای اینکه تغییر کنه چکار کردی چه تلاشی کردی واقعا به سرنوشت بچه فکر کردی یعنی بعد از ده سال با بچه تازه فهمیدی سرده زودتر قبل از بچه نمیدونستی اشتباهه این کار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم بخندی راضی بشی به دیجی بودنت 

من قبل از این گوشیم تو این دو سال سه تا گوسی خوب داشتم یکیشو انداختم ماشین لباس یکیشو انداختم زباله های خشک یکیسم از چند طبفه افتاد مرد الان دفنه تو کشو خوشحال باش که گوشیه من نشدی

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
درمان امکان داره واقعا؟؟؟؟؟ ینی میشه یه ادم سرد مزاج (ترجیحا یخ)گرم بشه؟؟؟ 

بله درمان داره هم داروهای شیمیایی هست هم گیاهی... کنجد و ارده شیره میگن خیلی خوبه به نظر من باهاش صحبت کن به پزشک مراجعه کنه البته مشاوره هم تاحدودی کمک کننده است

خانومااخه همون رابطه ای هم که هست من اصلا راضی نیستم یعنی من راضیم به پانزدهروز یک بار ولی متاسفانه ...

کلا مشکلات جنسی مردها بر اثر گفتن و استرس و فشار روانی بدتر میشه، سعی کن این فشار اگل از روش برداشته بشه