2777
2789

ی بار ی نفر بهم گفت نذر نون و ماست کنم خیلی خوب بود ولی الان خیلی دلم میخواد ی چیزی باشه ک واقعا جواب بده لطفا اگه تجربه ی دارید بگید براتون دعا میکنم 

نون و ماست نذر چی کردی 

؟؟

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر مزار شهید پلارک گفتم خدایا تو رو قسم به این شهید خواهرم خونه بخره بعد زنگ زدم بهش گفتم سر مزار شهید پلارک دعات کردم گفت همین الان زنگ زدن گفتن بیایید کارای آخر رو انجام بدید که خونتونو تحویل بدیم

هی نفسی میاد و میگاد🙃

سر مزار شهید پلارک گفتم خدایا تو رو قسم به این شهید خواهرم خونه بخره بعد زنگ زدم بهش گفتم سر مزار شه ...

منم پیج خانم خسروی ک معرف شهید پلارک رو دارم ولی تهران نیستم خواهرانه اگه تا ی ماه آینده رفتید سر قبر ایشون میشه برام دعا کنید منم قول میدم مشکلم حل بشه از خجالتون در بیام مشخصه نفستون حقه

منم پیج خانم خسروی ک معرف شهید پلارک رو دارم ولی تهران نیستم خواهرانه اگه تا ی ماه آینده رفتید سر قب ...

عزیزم آره چرا نشه اتفاقا دیروز سر مزارشون بودم 

خودمم واسه پسرم نذر کردم دیروز نذرمو ادا کردم براشون گل بردم 

حتما براتون دعا میکنم 🙏🏻🌹

هی نفسی میاد و میگاد🙃

عزیزم آره چرا نشه اتفاقا دیروز سر مزارشون بودم خودمم واسه پسرم نذر کردم دیروز نذرمو ادا کردم براشون ...

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟؟؟

همون موقع که کامنت گذاشتی حاظر شدم رفتم سره خاک شهید 

ان شالله عزیزم خدا بهت سلامتی بده 

ان شالله حاجت روا بشی عزیزه دلم 🤲