میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سر مزار شهید پلارک گفتم خدایا تو رو قسم به این شهید خواهرم خونه بخره بعد زنگ زدم بهش گفتم سر مزار شهید پلارک دعات کردم گفت همین الان زنگ زدن گفتن بیایید کارای آخر رو انجام بدید که خونتونو تحویل بدیم
سر مزار شهید پلارک گفتم خدایا تو رو قسم به این شهید خواهرم خونه بخره بعد زنگ زدم بهش گفتم سر مزار شه ...
منم پیج خانم خسروی ک معرف شهید پلارک رو دارم ولی تهران نیستم خواهرانه اگه تا ی ماه آینده رفتید سر قبر ایشون میشه برام دعا کنید منم قول میدم مشکلم حل بشه از خجالتون در بیام مشخصه نفستون حقه