2777
2789
عنوان

كيا بارداريه دومشونه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 63 پست
الان دیگه جای این حرفو گفتن نیستا ولی خیلی دل گنده بودی واسه دومی دکتر نرفتی. واسه خودت اقدام کردی ش ...

واقعا با اين همه عشق و غلاقه اي كه به دختر دارم دل گنده بودم ولي الان دارم ديوونه ميشم به خدا تو ايس سه روزه سه كيلو وزن كم كردم  

ممنون عزیزم.اره دقیقا درسته وباهات موافقم. اما ادم تلاششو باید بکنه وبه خدا توکل کنه که بعدا عذاب وج ...

من ماههای پیش سونو رفتم روز ۱۵ تخمک گذاری کردم اما اقدام نکردم این ماه نرفتم سونو روز ۱۳ اقدام کردم دیگه ببینیم چی میشه.

لا تقنطوا من رحمت الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟

همسرم😐

جنسيتش

البته من عاشق بچه تو شكمم هستم راستش يه كم دلم گرفته چرا بقيه ميخوان ميشه

ولي واسه من هميشه به صلاح نيس😓

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
همسرم😐 جنسيتش البته من عاشق بچه تو شكمم هستم راستش يه كم دلم گرفته چرا بقيه ميخوان ميشه ولي واسه ...

تورو خدا اینجوری نگو یه خدا دختر خیلی خوبه من یکی دارم میخوام اقدام کنم هر چی بشه راضیم 

شاید واقعا صلاحت اینه مادرشوهرم ۶تا پسر ۱دختر داره اینقد که این دختر بهشون میرسه این ۶ تا پسر نمیرسن اون بزرگه که اصلا یادش رفته پدرومادریم داره. راضی باش.

لا تقنطوا من رحمت الله
تورو خدا اینجوری نگو یه خدا دختر خیلی خوبه من یکی دارم میخوام اقدام کنم هر چی بشه راضیم  شاید ...

منم يه دختر دارم

برادرهم ندارم و كلي كارا و دعا و نذر كردم پسر سالم و صالح باشه

يه سري حرفا هست كه نميسه به كسي گفت اما خدا كع خبر داره چرا؟!...

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
منم يه دختر دارم برادرهم ندارم و كلي كارا و دعا و نذر كردم پسر سالم و صالح باشه يه سري حرفا هست كه ...

عزیزم این حرفا همیشه هست هم تو اسن مورد هم موارد دیگه. ما از خدا میخوایم از بده رحمته اگه نده حکمته ان شاءالله خدا جای دیگه جور دیگه دلتو شاد میکنه.☺☺☺

لا تقنطوا من رحمت الله