من بارداريه دوممه خداروشكر صحيح و سالمه ولي نميدونم چرا به شدت احساس پشيموني دارم نميدونم با اين حس لعنتي چيكار كنم سه روزه فقط دارم اشك ميريزم تو رو خدا اگه تجربه اي داريد بياييد راهنماييم كنيد خيلي بهتون نياز دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسرم😐 جنسيتش البته من عاشق بچه تو شكمم هستم راستش يه كم دلم گرفته چرا بقيه ميخوان ميشه ولي واسه ...
تورو خدا اینجوری نگو یه خدا دختر خیلی خوبه من یکی دارم میخوام اقدام کنم هر چی بشه راضیم
شاید واقعا صلاحت اینه مادرشوهرم ۶تا پسر ۱دختر داره اینقد که این دختر بهشون میرسه این ۶ تا پسر نمیرسن اون بزرگه که اصلا یادش رفته پدرومادریم داره. راضی باش.
منم يه دختر دارم برادرهم ندارم و كلي كارا و دعا و نذر كردم پسر سالم و صالح باشه يه سري حرفا هست كه ...
عزیزم این حرفا همیشه هست هم تو اسن مورد هم موارد دیگه. ما از خدا میخوایم از بده رحمته اگه نده حکمته ان شاءالله خدا جای دیگه جور دیگه دلتو شاد میکنه.☺☺☺