2777
2789
عنوان

كيا بارداريه دومشونه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 63 پست
اصلا يادم نيست ولي چون دختر ميخواستم تو روزاي تخمك گذاري اقدام نداشتم ولي پسر شد

از کجا فهمیدی روزای تخمک گذاری نیست. محاله احتمالا تخمکت دیرتر ازاد شده وتو متوجه نشدی  

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا يادم نيست ولي چون دختر ميخواستم تو روزاي تخمك گذاري اقدام نداشتم ولي پسر شد

خواست خداست عزیزم منم اقدام کردم راستش دوست دارم پسر بشه. توکل بر خدا راضیم به رضاش.

لا تقنطوا من رحمت الله
از کجا فهمیدی روزای تخمک گذاری نیست. محاله احتمالا تخمکت دیرتر ازاد شده وتو متوجه نشدی    

آخه پريودم هميشه بيست و هشت روزه يعني ميگي تو روزاي تخمك گذاري اقدام داشتم كه پسر شده؟؟؟؟

بچه ي اولتون چيه ؟؟؟بارداريد؟؟؟؟

یه دختر شش ساله دارم. اولین ماهیه که اقدام کردم با سونو در روز تخمک گذاری.ولی یچیزی بگم من خیلی دوست دارم دوتا پسر و یه دختر داشته باشم. بجات باشم  اصلا ناراحت نمیشم ونشونم نمیدم ناراحتیمو به کسی بلکه برای سومی با قوای تمام وتحقیقات درست حسابی اقدام کن  

یه دختر شش ساله دارم. اولین ماهیه که اقدام کردم با سونو در روز تخمک گذاری.ولی یچیزی بگم من خیلی دوست ...

واي آخه تو اين زمونه دوتاشم زياده چه برسه به سه تا الان كه اكثرا تك فرزندو ترجيح ميدن

آخه پريودم هميشه بيست و هشت روزه يعني ميگي تو روزاي تخمك گذاري اقدام داشتم كه پسر شده؟؟؟؟

اره احتمالا همیشه هم روزای تخمک گذاری یکی نیست. باید میرفتی سونو و بانظر دکتر اقدام میکردی. اما بازم ناراحت نباش دوتا پسر هم عالیه

یه دختر شش ساله دارم. اولین ماهیه که اقدام کردم با سونو در روز تخمک گذاری.ولی یچیزی بگم من خیلی دوست ...

ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده اما علم صددرصد نیست خیلیا دیدم تاپیک زدن رژیم گرفتن سونوگرافیم رفتن برای تغیین تخمک گذاری اما اونی که میخواستن نشده. پدرشوهر من ۶ تا پسر داره یه دختر یعنی دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کرده هر دفعه؟ تازه چندتا پسرم سقط کرده.

لا تقنطوا من رحمت الله
كاش اين كارو ميكردم    

الان دیگه جای این حرفو گفتن نیستا ولی خیلی دل گنده بودی واسه دومی دکتر نرفتی. واسه خودت اقدام کردی شوخی نیست واقعا هزار تا بلا سر بدن ادم میاد بارداری و زایمان ادم وحشت میکنه باب میلش نباشه    اما خوب سلیقه ایه دیگه راستش خیلیا دوست دارن بجای تو باشن پس به این نکته توجه کن وناراحت نباش. باتوجه به وضعیت جامعه و اینده پسرداشتن بهتر از دختر داشتنه. غصه نخور.

ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده اما علم صددرصد نیست خیلیا دیدم تاپیک زدن رژیم گرفتن سونوگرافی ...

ممنون عزیزم.اره دقیقا درسته وباهات موافقم. اما ادم تلاششو باید بکنه وبه خدا توکل کنه که بعدا عذاب وجدان نگیره که چرا تلاشمو نکردم