2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر دوسدارم ولی مطمئنم اگه دختر داشته باشم شوهرم محبتش نیره سمت اون من حسودی میکنم  پس پسر میخوام که خودم تنها ملکه ی خونه باشم  

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

من عاشق دوپسر ویه دخترم ...دختر باس یکی یدونه گل گلخونه باشه  

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

از هرکدوم دوتا 😍😍😍

دوست دارم پیر بشم دور و روم نوه و عروس و داماد هام باشن 

یه سفره بزررررگ بندازم براشون و با یه قابلمه بزرگ غذا 

این فانتزی منه 😅😍

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
من دختر دوسدارم ولی مطمئنم اگه دختر داشته باشم شوهرم محبتش نیره سمت اون من حسودی میکنم   پس پس ...

نه عزیزم اینطوریام نیست من الان دختر دارم ولی محبت شوهرم به من هیچ فرقی نکرده خداروشکر ولی به دخترمون هم محبت میکنه 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش 
من دختر دوسدارم ولی مطمئنم اگه دختر داشته باشم شوهرم محبتش نیره سمت اون من حسودی میکنم   پس پس ...

تو رو خدا اين حرفو نزن من خودم دختر ندارم ولي دختر چشم و چراغ خونس