2777
2789
عنوان

به اونا که سزارین کردن حسودی میکنم

1024 بازدید | 93 پست

الان ۴۰ هفتم پر شده هنوز خبری از درد نیست...

میرم بیمارستان و دکتر میگن باید ۴۱ هفته پر بشه تا امپول فشار بزنند..

و من مادر هر روز سنگین تر میشم و جدا از اون نگران مدفوع خوردن نی نی هستم جفت نی نی و اینکه اصن وزن بچه ام بخاطر اینکه ۴۱ هفته اس زیاد شده باشه نتونم طبیعی بیارم و درد دوتا رو بکشم.

میگم اگر سزارین بودم سر یه تایم خاص بت برنامه ریزی قبلی بچه ام رو به دنیا میوردم و تو ۳۸ هفته یا ۳۹ هفته تمام میشد..

بیمارستان های خصوصی بالای ۵۰ میگیرن که واقعا هزینه اشو ندارم..

دیگه واقعا کلافه ام.

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
سزارین واقعا عوارض بدی داره!

زایمان در هر صورت سخته.

سزارین برای بچه حداقل ریسک نداره

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان در هر صورت سخته.سزارین برای بچه حداقل ریسک نداره

سزارین درد های طولانی مدت و دایمی برای مادر ایجاد می‌کنه یه بچه نیاز به مادر سالم داره ... 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

چقد مردا بی عرضن اخه۵۰ تومن دیگه چیه نمیده بهت بری سزارین

خب نداره 

اگر داشت که میداد.

بعدم بچه خرج داره برای تولد بچه هم آدم باید پس انداز داشته باشه

طبیعی بعد زایمان زود سرپا میشی سزارین بعدش درد و سختی ها شروع میشه.

پسر من بریج بود (با پا بود) سزارین شدم.

کمر به پایین ورم شدید کردم.

تا سه ماه دست به شکمم میخورد درد میگرفت.

چقد مردا بی عرضن اخه۵۰ تومن دیگه چیه نمیده بهت بری سزارین

اینجوری نگو تورو خدا

ما ک تو زندگی مردم نیستیم

از مشکلاتشون بی خبریم 

این کار تو یعنی قضاوت، از خدا بترس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
سزارین درد های طولانی مدت و دایمی برای مادر ایجاد می‌کنه یه بچه نیاز به مادر سالم داره ...

بستگی به تبحر دکتر داره ولی طبیعی هم من دیدم که کلی بخیه زدن و درد کشیده و مادر ناسالم بوده   ربطی نداره اصلا 

آخه سزارین حسودی داره؟ میدونی با زایمان طبیعی تمام عفونت و میکروب بدنت خارج میشه؟ میدونی بعد طبیعی فوری میتونی راه بری ولی سزارین باید چند وقت تو جا باشی تازه اگه بخیه هات زود خوب بشه؟ میدونی سزارین آمپول بی حسی و بی هوشیش کلی عوارض داره؟ طبیعی یه ساعت درد میکشی. و تمام.من طبیعی بودم فوری بعد اومدن بچه تو اتاق بیمارستان راه میرفتم اما خواهرم از نخاع بی حس کردن تا دوماه تو جابود  بچه سخت شیر میداد چون جای بخیه های شکمش درد میکرد و عوارض بی حسی تا مدتها باهاش بود .من به سختی زایمان کردم ولی بعد راحت بودم.اشتباه نکن 

خب نداره اگر داشت که میداد.بعدم بچه خرج داره برای تولد بچه هم آدم باید پس انداز داشته باشه

اول از همه سلامی فرزندتون مهمه وقتی میگین مدفوع بخوره و فلان 

و بعد بقیه چیز ها 

بنظرم کسی که پول نداره بچه دار نشه بهتره

بچه تا اخر عمرش با کلی حسرتو آه و افسوس بزرگ میشه 

من سه تا سزارین داشتم فقط برای بچه اول چن روز بعد عمل گردن درد شدید گرفتم چون بی حسی کمر به پایین بهم داده بودن شام خورده بودم قبلش عملم اورژانسی شد نمیشد بیهوشم کنن 

ولی کلن عوارضی ندیدم البته بهترین دکتر بهترین بیمارستان رفتم با اینکه وضع مالی خوبی نداشتم خونواده ام مدام می گفتن هر طور شده بهترین جا برو .... 

ولی خوب اگه جرات شو داشتم طبیعی زایمان می کردم 

من خیلی درد سست ام واقعن جرات زایمان طبیعی رو نداشتم