2777
2789
عنوان

یه سوال از خانومای مجرد سی به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از نظر جسمی و روحی و مذهبی و… دختر ۶ سال زودتر به بلوغ فکری میرسه و درستش اینه که مرد حدودا ۶ سال بزرگ‌تر باشه 

اون چیزایی که شما برات مهمه برا اون دختر سی به بالا مهم نیست، دوره شو رد کرده و براش جذابیت نداره مگر اینکه شما پخته تر از سنت باشی که بتونی پا به پاش بری جلو 

اگه طرف خوب باشه و ول نکنه چی

یعنی قصدش ازدواج باشه؟

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

من ۳۰ به بالا نیستم 

ولی چون دخترا نسبت به پسرا خیلی زودتر به بلوغ فکری می رسن معمولا توی روابطی که پسر کوچیکتره نمی تونه پختگی یه مرد ایده آل رو برای دختر توی اون سن داشته باشه 

البته که گاهی اوقات می تونن خوشبخت هم باشن ولی درصدش پایینه 

من خودم مورد بسیار مناسبی برای ازدواج داشتم اونوقتا که تنها مشکلش کمتر بودن سنش بود و هیچ جوره نتونستم کنار بیام 

چون با وجود این که ظاهر من خیلی کم سن تر از اون می خورد ولی به نظرم بلوغ عقلی یکسانی نداشتیم 

خب اگه اون طرف تجربه دار بلسع چی

احتمالش خیلی خیلی کمه من الان ۲۳ سالمه ولی باور کن با پسر ۲۵ ساله هم برخورد داشتم حرف منو نفهمیده تو فکر بچه بازی بوده کلا پسرا یکم دیرتر به بلوغ عقلی میرسن من خودم کنار نمیام حالا باز بقیه رو نمیدونم 

داری مقدمه چینی می‌کنی مخ بزنی؟

کلا دیگه حوصله ی دخترای 15,16 ساله ندارم 

دوست دختر این رنج سنی داشتم  

سو استفاده نکردم خدایی ازشون 

ولی با بچه بودن سخته 

مرد 

ارع

ببین اکثراً میترسن 

چون ممکنه بعد ازدواج بزنن تو سرشون که پنج سال ازم بزرگی +طعنه خانواده 

زن سریع تر شکسته میشه بعد مرد که کوچیک تره سنش کم میزنه زن زیاد 

کلا مشکل به وجود میاد  ممکنه الان طرفو بخوای ذوق داری و یا از سر هوس ولییی بعد پشیمون میشی یا مشکل پیش میاد اینقدر که پشیمون بشی 

پیشنهاد میکنم حسرت زندگی ترکی رو ببینی البته سریاله 😂 زنه چون سنش زیاده همش توهم میزنه شوهرش خیانت می‌کنه همو هم درک نمیکنن در صورتی که قبلش عاشق بودن 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره