2777
2789

سلام میشه یکی لطفا به من کمک کنه من تقریبا ۲۸ روز قبل رابطه محافظت نشده داشتم قرص اورژانسی خوردم بعد ۲۸ روزم دیشب چون رابطه محافظت شده داشتم چون شرایطشو ندارم و توی عقدم مجبور شدم بازم قرص اورژانسی بخورم خیلی استرس دارم نمیدونم چم شده قلبم درد میکنه خیلی میترسم میگن این قرصا خیلی عوارض داره پشیمونم از خوردنش🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترا می‌گن ماهی یکبار می شه استفاده کرد ‌در عرض یک‌سالم‌یکی‌دو بار به‌جای قرص یکم‌خودتونو‌کنترل کنی ...

منم میخورم  روش دیگ جز لباس کار چی هست

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

قرص ال دی رو اگه هر روز استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟ 

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

چیز خاصی نمیشه نگران نباش.فقط زیادی اعتماد نکنید به این قرصا

یکی از اشناهام بچه داشت  ی بار اورژانسی خورد ولی حامله شد رفت از دکتر پرسید گفت الان قرصارو زیاد قپی درست نمیکنن که مردم بچه دار شن