سلام میشه یکی لطفا به من کمک کنه من تقریبا ۲۸ روز قبل رابطه محافظت نشده داشتم قرص اورژانسی خوردم بعد ۲۸ روزم دیشب چون رابطه محافظت شده داشتم چون شرایطشو ندارم و توی عقدم مجبور شدم بازم قرص اورژانسی بخورم خیلی استرس دارم نمیدونم چم شده قلبم درد میکنه خیلی میترسم میگن این قرصا خیلی عوارض داره پشیمونم از خوردنش🥲🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکترا میگن ماهی یکبار می شه استفاده کرد در عرض یکسالمیکیدو بار بهجای قرص یکمخودتونوکنترل کنی ...
روشهای دیگه هم داریم ولی این دو بارو مجبور شدم نمیدونم واقعا تازه دیشبمبا شوهرم کلی سر این موضوع دعوا کردم میگفت باشه میریم دکتر نگران نباش هیچی نمیشه ولی من از وقتی خوردم قلبم درد میکنه😭
🤦🏻♀️منم عقدم طبیعی جلو گیری میکنم ولی اوایلی خیلی استرس داشتم هر چقدر به شوهرم میگفت میگفت نترس ...
نه من حساسیتم نداشتم یه بارش توی جاده بودیم اقا هوس کرد یه بارشم توی تولد نامزد دوستش باهم رابطه داشتیم توی این یه ماه و کاندوم در دسترس نبود و مجبور به استفاده قرص اورژانسی شدم هرچند که گفت مواظب بوده ولی مگه استرس میزاره من خیالم راحت باشه😐این پسر سیرمونی نداره بخدا ببخشید اینقدر رک میگم