2777
2789
عنوان

شما بگین دلیلش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نت سرچ کن تمرین کگل انجام بده عضلات لگن ضعیفه و در دوران عقد و اوایل عروسی طبیعی

انجام دادم..دکترم گف این حالت برا کسایی ک دو سه تا زایمان داشتن نه تو که ۲۰سالته و تازه عقد کردی😑😐

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

باید بری دکتر شاید دهانه رحمت یکی دو تا بخیه بخواد

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
شاید عضلات لگنت شل شده یا چاقی یا شاغلی و به مدت طولانی رو صندلی میشینی

نه بابا ۵۰کیلوام...فقط دانشجوام رو صندلی زیاد میشینم..اما این حالت از تابستون به وجود اومده که دانشگاه نمیرفتم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
باید بری دکتر شاید دهانه رحمت یکی دو تا بخیه بخواد

وای نگو توروخدا میترسم😢😢😢

موقع رابطه این طور میشی یا فرق نداره؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من شنیدم بیشتربخاطرحساسیت رحم دردوران نزدیک پریودی هس.

ماشالله چقدرم آنلاین وکنجکاو داریم ازهرجنس😐 

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
خوب دکتر چیزی نگفت دلیلش چیه؟ من اول عقدم اینطور شدم بعد یه مدت هم بگی نگی کگل رو انجام میدادم و بع ...

نه یک دکتر که گف گاهی که تحریک جنسی ادم بالا باشه اینطور میشه

فقط باید لگنمو بیارم بالا بعد رها کنم ک اینطور بشه وگرنه در حالت عادی صدا نمیشه

فرق نداره همیشه و در همه حال

پس بهتره دکتر بری عضلاتتم ضعیفه همون کگل رو زیاد انجام بده

منم وقتی عقد کردم بود. هرچند رابطه کامل نبود. بیشتروقتای که پریودم هست.قابل کنترلم نیست.آخرش یه روز آبرومو میبره. الان که عروسی کردم گاهی وسط رابطه و بعده رابطم هست. دوسه روز اول پریودیم که خون ریزی شدیده هم هست

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
پس بهتره دکتر بری عضلاتتم ضعیفه همون کگل رو زیاد انجام بده

کگل دقیقا چطوریع؟؟باید چطور انجام بدم تو نت سرچ کردم نفهمیدم