2777
2789
عنوان

شما بگین دلیلش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 46 پست
منم وقتی عقد کردم بود. هرچند رابطه کامل نبود. بیشتروقتای که پریودم هست.قابل کنترلم نیست.آخرش یه روز ...

نه من تا خودم نخام صدا نمیده اما تو روزای اول پریودی ک طبیعیه و برا منم غیرقابل کنترله

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

.تو حالت سجده مانند اگه زیاد باشید هوا وارد میشه که با مرور خارج میشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دکتر چیزی نگفت دلیلش چیه؟ من اول عقدم اینطور شدم بعد یه مدت هم بگی نگی کگل رو انجام میدادم و بع ...

کگل دیگه چه جورشه؟به منم بگید

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
 .تو حالت سجده مانند اگه زیاد باشید هوا وارد میشه که با مرور خارج میشه.

اره اینم دکتر بهم گف اما اینطوری نیستیم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
کگل دقیقا چطوریع؟؟باید چطور انجام بدم تو نت سرچ کردم نفهمیدم

عضلات رو منقبض کن انگار یه وزنه رو میکشی بالا بعد آروم رها کن انگار وزنه رو میزاری زمین متوجه شدی؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
در اصل انگار دسشویی شماره یک رو نگه داری وقتی میری دسشویی شماره یک هی نگه دار ول کن باید یه خانم سه ...

اره اینم میگن برا خانما خوبه در اینده بی اختیاری ادرار نمیگیرن

کگل : منقبض کردن اعضای تحتانی و شمارش تا مثلا ده .و بعد شل کردن یا منبسط کردنش . و تکرار این کار  برای چند بار  در روز 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اینکار برای کسانیکه بعد رڑیم عضلاتشون شل میشه و با عطسه و سرفه ادرارشون  ترشح میشه هم مفیده

عزیزم احتمالا رحم سرد شده من اینجوری بودم دکتر طب سنتی گفت رحم سرده، فقط گرمی خوردم خوب شد

نه من طبم گرمه

خوب لگنتو بالا نبر که صدا بده  .چه کاریه خوب ؟ خخخخ