2777
2789

چه از نظر روحی چه از نظر مالی و هرچیزی که دوست دارین بگین که برای همه امون باعث روحیه و امید و درس بشه

به نام خدا یه جر خوردگی مونده تو تنم که به سایش رفتم و درسی هم نگرفتم.پایان.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهر ساده لوحی داشتم چن سال اول زندگی خانوادش همش تیغش میزنن تا می‌فهمیدن یه پولی وامی چیزی گیر مون میاد از دستش می‌گرفتن برا خودشون سرمایه گذاری میکردن در موقع پرداخت خرد خرد میدادن تا پول بی ارزش بشه فقط ازش سو استفاده میکردند خودمون هم آه در بساط نداشتیم نه خونه نه ماشین ولی اونا همه چیز داشتن تا کم کم شوهرم عاقل تر شد ب خودش اومد الان خدا روشکر دیگ خیالم راحت شد اون روزای سخت و خشتناک گذشت خیلی اون روزا شکنجه شدم 

من شوهر ساده لوحی داشتم چن سال اول زندگی خانوادش همش تیغش میزنن تا می‌فهمیدن یه پولی وامی چیزی گیر م ...

عمیقا احساستونو میفهمم چون تجربه کردم خداروشکر که تموم شد انشالله که همیشه رو به رشد باشین

چند ساله تو روزای خیلی سختی هستم و چند چالش سخت رو گذروندم و همین الان هم دارم میگذرونم شرایط خیلی سختیه احساس میکنم واقعا کم آوردم همش دارم تو ذهنم زندگی میکنم تو اون روزایی که منتظرشونم......خدایا حداقل اون روزای تو ذهنم رو همراه با سلامتیه خودم و بچه ها و همسرم و خانواده هامون قسمتم کن....خیلی خسته ام این همه فشار برای یک زن خیلی زیاده........

چند ساله تو روزای خیلی سختی هستم و چند چالش سخت رو گذروندم و همین الان هم دارم میگذرونم شرایط خیلی س ...

عمیقا درکت میکنم دوست گلم منم چندساله دارم روزای سختی رو میگذرونم و حتی عین شما نمیتونم توی ذهنم زندگی کنم و حقیقتش این تاپیک رو زدم که شاید کلامی قصه ای چیزی باعث بشه امید و ایمان به زندگیم برگرده 

پنج سال از مادر بیمار و فلجم مراقبت کردم و الان ۱۲ روزه ندارمش دیگه ، روزایی رو دیدم که حتی خوابشم ن ...

انشالله که از این به بعد زندگیتون غرق شادی باشه و دعای خیر مادرتون تا ابدویک روز بدرقه ی راهتون باشه گلم .تسلیت میگم