2777
2789

تعریق باعث لاغری نمیشههعع

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم نامهربونه هم افت جونه هم با دیگرونه من با ریمیکس این همیشه رقصم میاد😂🤣

افرین اینم خوبه😂

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

من با آهنگ غمگینم میتونم برقصم 🤦🏻‍♀️😐😂

داشتم میگشتم تو گوشیم یه آهنگ شاد برات پیدا کنم دیدم همش غمگینه ... 😐😂

توف به این زندگی....

فقط 44 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

من با روزی نیم ساعت رقص ۱۴ کیلو کم کردم

خیر. موضوع اینجاست وزنی که در اثر تعریق از دست می‌دهید، فقط وزن آب است. تعریق چربی نمی‌سوزاند، دمای بدن شما را تنظیم می‌کند و همان‌طور که گفتیم وقتی آب بنوشید هر گونه کاهش وزن ناشی از تعریق، بلافاصله بازمی‌گردد.

اون وزنی کع شما کم کردی به خاطر فعالیتته نه تعریقتون

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
من با آهنگ غمگینم میتونم برقصم 🤦🏻‍♀️😐😂داشتم میگشتم تو گوشیم یه آهنگ شاد برات پیدا کنم دیدم همش غ ...

یکم شاد گوش بده بابا 

خیر. موضوع اینجاست وزنی که در اثر تعریق از دست می‌دهید، فقط وزن آب است. تعریق چربی نمی‌سوزاند، دمای ...

ممنونم

یکم شاد گوش بده بابا

هعیی دختر 💔

چی گوش بدم ؟!

تو بگو من برم دانلود کنم (فقط این خواننده جدیدا رو نگو اینا افتضاحن😂)

فقط 44 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷