2777
2789
عنوان

همزاد و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟؟میگما میشه بفهمی‌منو این آدمی ک دوسش دارم بهم میرسیم ازدواج داریم؟خیلی حالم بده بخدا اصلاً ...

وقتی میبینیش توی دلت ازش بپرس بگو ما ازدواج میکنیم یعد زیر چشمی حواست بهش باشه ببین چی جواب میده ازش بپرسم دوسم داری یا نه جوابتو میده با تکون دادن سر یا پلک زدن حتی اگه تورو واسه کارای بد هم بخواد میگه مثلا اونجاشو اشاره میزنه. البته باید بهش بفهمونی که میدونی الان بخواد حرف بزنه میفهمی از بخواه جوابتو بده. البته دروغگو هم هستن ولی اگه باهات بد باشه میخواد عذابت بده میگه راستشو که اذیت بشی

یعنی چی؟؟میگما میشه بفهمی‌منو این آدمی ک دوسش دارم بهم میرسیم ازدواج داریم؟خیلی حالم بده بخدا اصلاً ...

باید زیر نظر بگیری حرکاتشو رفتارشو بعد ازش سوال بپرسی با حرکات بدن و صورت جوابتو میده

البته زیاد سوال نکن ازش چون عصبانی میشه بعد دیگه وا نمیده اذیتت میکنه

مثلا من چندروز پیش با نامزدم بودم تو دلم ازش پرسیدم اینی که توی منه تویی؟ تو داری اذیتم میکنی؟ گفت اره گفتم دست از سرم بردار اصلا برو با یکی‌دیگه اشاره زد که برم گفتم برو یهو دیدم‌نگاهش رفت سمت یه دختر دیگه که اونجا بود داشت رد میشد همینجوری نگاهش با اون رفت تا دختره رفت پیش دوسپسرش نگاشو برداشت گفتم چیشد گفت دوسپسر داشت. کار همزادشه که این کارارو میکنه حتی میتونه به راه بدم بکشونتش

اگه واقعا دوستت داشته باشه از حالاتش میفهمی اگه همزادش بخواد گولت بزنه یا دروغ بگه چند بار که بپرسی و خیره نگاش کنی جواب راستو میده. مثلا من توی دلم داشتم میگفتم اخه کی گول اینو میخوره بره باهاش دوست بشه اون داشت رانندگی میکرد یهو با چشم و سر اشاره کرد تو. یعنی‌یکی‌مثل من گول میخوره. الان نمیدونم باید باهاش چیکار کنم ولش کنم یا بمونم

ببین اون ادم اصلا روحشم خبر نداره که تو داری اینارو ازش میپرسی و جوابتو میده یعنی خود طرف نیست

آخه منکه همزاد ندارم طرفمم همینطور،تو نمیتونی بپرسی از همزادت ببینی واکنشش چیه

کی میگه‌نداری داری فقط‌باهاش ارتباط برقرار نکردی همینطور با همزاد اون. راستش من‌پرسیدم بهم گفت نه

آخه منکه همزاد ندارم طرفمم همینطور،تو نمیتونی بپرسی از همزادت ببینی واکنشش چیه

البته همه خوب نیستن بعضیا ممکنه عصبانی بشن که ازشون سوال میپرسی مثلا من از خیلیا میخوام بپرسم میگن نه نپرس کلشونو تکون میدن که نپرس جواب نمیدن