بچه ها من یه مدته یعنی خیلی ساله فکزمیکنم خودم نیستم مثلا با خودم فکرمیکنم یه چیزی توی بدنم جوابمو با ادا و اشاره ی بدنم میده مثلا میخواد بگه نه ابروهام میره بالا یا کلمو میدم بالا به نشونه نه یا هر فکری بکنم جوابشو توی ذهنم میشنوم من حس میکنم این ادا و اشاره ها برام اشناست و قبلا توی نامزدم میدیدم الان حس میکنم همزاد اون توی بدنه منه و دست از سرم برنمیداره میگه اگه میخوای برم باید ازش جدا شی ولی من دوسشدارم از طرفی از اونم ادا و اشاره میبینم وقتی توی دلم باهاش حرف میزنم یعنی این موجود حالا همطادشه یا چی همتوی بدنه من هم اون.واسه همین وقتی اذیتم میکنه با اداو اشاره بهم میگه منم توی بدنت میگمتوییمیخوای من نابود بشم یا دیوونه بشم میگه اره. بخاطر همین ازش بدمم اومده یه جورایی ولی ۱۰سال عمرو گذاشتم پاش حس میکنم تمام افسردگیم و سیگار کشیدنمو و پیشرفت نکردنم و ارتباط نمیتونم برقرار کنم همه تقصیر اینه. من نمیدونم دیگه چیکارکنم به هز فکریکه میکنم یه واکنشی توی صورتممیبینم که ناخوداگاهه و دست من نیست تمسخر میکنه بهم. کسیتجربه داره؟
منم هم خودم هم شوهرم جن عاشق داریم و همش باهم دعوا میکنیم نمی تونیم باهم خوب باشیم یه روحانی گفت هر ...
و اینم بگم خیلیقویه همزادش یا موکلش حالا هرچی من یه هرچیزی فکر میکنم تهشو میاره تو ذهنم و درک دیگه ای میده ازون موضوع یعنی پشت پرده هارو رو میکنه برام خیلی بده من نمیخوام بدونم چیزی اصلا نمیخوام با من باشه دست از سرم برداره. خودشم نمیتونم ول کنم ۱۲ ساله باهاشم عمرمو گذاشتم ولی اون همزادش میخواد من افسرده باسمو با کسی ارتباط نگیرمو و کلا داغون بشم دیوونه بشم برمتیمارستان اینو میخواد نمیدونم از دستش چیکار کنم
و اینم بگم خیلیقویه همزادش یا موکلش حالا هرچی من یه هرچیزی فکر میکنم تهشو میاره تو ذهنم و درک دیگه ...
عزیزم یه کانال تو تلگرام هست که همون راقی هایی که گفتم ادمین کانال هستن یه برنامه های قرآنی بهت میدن که انجام بدی یکیشون گفت میتونم از پشت تلفن هم رقیه شرعی برات بخونم ولی من اینقدر افسرده هستم نتونستم هیچ وقت برنامه کامل انجام بدم برنامه باید سه هفته کامل انجام بشه
برامن که برنامه قرآنی که داد پولی نگرفت برای خوندن رقیه فکر کنم یه هزینه ای میگیره نه بدتر نمیشه باید هرچی میگه گوش کنی اگه حین انجام برنامه بدتر شدی به خودش پیام بدی بگی توی کانالشون یه فیلم گذاشته بودن که یه روحانی عرب داشت روی یه نفر رقیه میخوند یه دفعه جن توی بدن اون آدم به حرف اومد و اسمش رو گفت و اسم اون آدمی که طرف رو طلسم کرده بود و باعث شده بود جن وارد بدنش بشه رو هم گفت
عزیزم من هم مدتی سوره بقره خوندم و خیلی دردسرها پیدا کردم انگار یه چیزی توی بدنم بود که خشمگین میشد و .... به نظرم شروع به سوره بقره بکن تندخوانی اش حدود یک ساعته می تونی در طول روز تقسیم کنی. حصار خضری که واقعا بی نظیره. سعی کن وارد معنویات بشی هر گناهی مثل شراب ارتباط با نامحرم این نوع موجودات خبیث رو قویتر میکنن یه مدت مراقبه و تزکیه همراه نماز و سوره بقره حصار خضری رقیه شرعی خیلی مؤثره.