2777
2789
عنوان

همزاد و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 52 پست
منم هم خودم هم شوهرم جن عاشق داریم و همش باهم دعوا می‌کنیم نمی تونیم باهم خوب باشیم یه روحانی گفت هر ...

و اینم بگم خیلی‌قویه همزادش یا موکلش حالا هرچی من یه هرچیزی فکر میکنم تهشو میاره تو ذهنم و درک دیگه ای میده ازون موضوع یعنی پشت پرده هارو رو میکنه برام خیلی بده من نمیخوام بدونم چیزی اصلا نمیخوام با من باشه دست از سرم برداره. خودشم نمیتونم ول کنم ۱۲ ساله باهاشم عمرمو گذاشتم ولی اون همزادش میخواد من افسرده باسمو با کسی ارتباط نگیرمو و کلا داغون بشم دیوونه بشم برم‌تیمارستان اینو میخواد نمیدونم از دستش چیکار کنم

و اینم بگم خیلی‌قویه همزادش یا موکلش حالا هرچی من یه هرچیزی فکر میکنم تهشو میاره تو ذهنم و درک دیگه ...

عزیزم یه کانال تو تلگرام هست که همون راقی هایی که گفتم ادمین کانال هستن یه برنامه های قرآنی بهت میدن که انجام بدی یکیشون گفت میتونم از پشت تلفن هم رقیه شرعی برات بخونم ولی من اینقدر افسرده هستم نتونستم هیچ وقت برنامه کامل انجام بدم برنامه باید سه هفته کامل انجام بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رایگان انجام میدن؟ بدتر نشه میگم؟

برامن که برنامه قرآنی که داد پولی نگرفت برای خوندن رقیه فکر کنم یه هزینه ای میگیره نه بدتر نمیشه باید هرچی میگه گوش کنی اگه حین انجام برنامه بدتر شدی به خودش پیام بدی بگی توی کانالشون یه فیلم گذاشته بودن که یه روحانی عرب داشت روی یه نفر رقیه میخوند یه دفعه جن توی بدن اون آدم به حرف اومد و اسمش رو گفت و اسم اون آدمی که طرف رو طلسم کرده بود و باعث شده بود جن وارد بدنش بشه رو هم گفت 

عزیزم خوبی؟ انجام دادی؟

عزیزم من هم مدتی سوره بقره خوندم و خیلی دردسرها پیدا کردم انگار یه چیزی توی بدنم بود که خشمگین میشد و .... به نظرم شروع به سوره بقره بکن تندخوانی اش حدود یک ساعته می تونی در طول روز تقسیم کنی. حصار خضری که واقعا بی نظیره. سعی کن وارد معنویات بشی هر گناهی مثل شراب ارتباط با نامحرم این نوع موجودات خبیث رو قوی‌تر میکنن یه مدت مراقبه و تزکیه همراه نماز و سوره بقره حصار خضری رقیه شرعی خیلی مؤثره.