2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم به خواهرم خیانت کرده😱

813 بازدید | 22 پست

چند روز پیش خواهرم اومده بود خونمون بدون شوهرش از من کوچیک تره 

ازش پرسیدم چرا بدون آرش(شوهرش) اومدی گفت آبجی چی میگی اون الان داره زن بازی میکنه گفتم یعنی چی؟

گفت بهم خیانت کرده با چند تا زن ارتباط داره

گفت دیشب که اومد خونه رفت حموم گوشیش زنگ خورد دیدم شماره ناشناسه ولی فکر کردم تماس مهم داره و جواب دادم تا گفتم بله یه زنه گفت (سلام عزیزم)  تمام بدنم سرد شد و گفتم شما اونم گفت شما گفتم اشتباه گرفتید ولی گفت مگه گوشی آقای آرش محمدی نیست؟ گفت قلبم تند میزد زود قطع کردم بروی خودم نیاوردم ولی دیگه دووم نیاوردم اومدم پیش تو.

(شوهرش پلیسه)

چی به خواهرم بگم؟

بنظرتون طلاق بگیره؟؟

تو رو خدا کمکم کنید پریود هم هستم و خیلی اعصابم خورده😢

چرا پلیسا اینجوری شدن،دوتا از آشناهای ماهم زنشون مچ شوهرشونو گرفتن اونام پلیس😑گفته میرم ماموریت یه هفته، بعد برگشتن زنش تو گوشیش عکسای پیک نیک شوهرش با یه زن دیگه رو دیده 

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم بالای خونه ی پدر شوهرش اینا زندگی میکرد یه خواهر شوهر بیشعور هم داره خواهرم همه ی طلاهاشو بخواطر این زندگی کوفتی فروخت و آخرش هیچی به هیچی یه دونه پسر ۱۰ ساله ی باهوش و کنجکاو داره ولی متاسفانه اختلال داره نه‌اینکه مریض باشه ها نه مثلا با دستاش عدا در میاره، و خیلی هم جدیدنا بی ادب شده

خواهرم بالای خونه ی پدر شوهرش اینا زندگی میکرد یه خواهر شوهر بیشعور هم داره خواهرم همه ی طلاهاشو بخو ...

خدا ب داد خواهرت بسه،با وجود بچش طفلک باید بسوزه و بسازه

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

چرا پلیسا اینجوری شدن،دوتا از آشناهای ماهم زنشون مچ شوهرشونو گرفتن اونام پلیس😑گفته میرم ماموریت یه ...

شوهر خواهرم وقتی میومد خونه با کلی وسیله کفش گوشی ساعت و این چیزا میومد خونه خواهرم ازش میپرسید کی گرفته واست میگفت سربازا برام گرفتم ولی اون زن های میمون براش گرفتن یه دونه زنی که باهاش در ارتباطه پیره آخه خواهر به این خوشگلی خانومی رو دادیم بهت میری با اون زنا میگردی ؟

خدا ب داد خواهرت بسه،با وجود بچش طفلک باید بسوزه و بسازه

الان خونه ی مامانم اینا زندگی میکنه بچش خیلی اذیت میکنه

بمیرم براش

خواهر موهایش از غصه ریخته به خدا دو تا تار مو روی سرشه😭

شوهر خواهرم وقتی میومد خونه با کلی وسیله کفش گوشی ساعت و این چیزا میومد خونه خواهرم ازش میپرسید کی گ ...

انشالله سر شوهرش ب سنگ بخوره ،دست از این کاراش بکشه ،غصه نخور عزیزم خدا بزرگه

الان خونه ی مامانم اینا زندگی میکنه بچش خیلی اذیت میکنهبمیرم براشخواهر موهایش از غصه ریخته به خدا دو ...

بنظرم خواهرت برگرده ،ولی عوضش کلی ب خودش برسه ب موهاش قیافش اندامش کلا خرج بتراشه برا شوهرش 

بنظرم خواهرت برگرده ،ولی عوضش کلی ب خودش برسه ب موهاش قیافش اندامش کلا خرج بتراشه برا شوهرش

هعععی چی بگم خواهر بیچاره ی من که دیگه اعتماد به نفس نداره بعدشم به خواد خرج کنه شوهر گهش که پول نداره همه ی پولی شو هدر میده مادر شوهرش پشت سرش همش میگفت ظرف هاشو هیچ وقت نمیشوره مگه خواهر من نوکر پسرته که پسرت بره عشق و حال  کنه خواهر بدبخت من بمونه با یه بچه ای که حرف گوش نمیده و کلی هم اذیتش میکنه.

بعدشم تو خودت مگه ظرافت رو مشروی که به خواهر من میگی. خواهر شوهرش میگه که این دختره انقد لباس داره که نگو داداش بیچاره ی من چی میکشه خود خواهر شوهر شوهرش بخواطر اینکه بجه دار نمیشود طلاقش داده و خواهر شوهرش مشاوره ولی انقدر بیشوعوره که فقط طرف داداشش رو میگیره  خواهر بدبخت من که زندگی نکرد شوهرش هم نمیاد سر جلسه ی طلاق میگه طلاقت نمیدم خواهرم انقدر حرف نزد اینا فکر میکنن نمیتونه کاری بکنه زمانی ام که مهریه اش رو گذاشته بود اجرا با کمک دوستاش اومد بیرون بعد اومد خونه ی مامانم رو گذاشت رو هوا آبرومند جلوی درو همسایه رفت

انشالله سر شوهرش ب سنگ بخوره ،دست از این کاراش بکشه ،غصه نخور عزیزم خدا بزرگه

انشالله🤲🤲

سر جلسه ی گرفتن جهیزیه من و همسرمو برادرم شاهد بودیم شوهر من بهش سلام کرد و اون جواب نداد فرداییش که رفتیم خونمون شوهرم گفت این دیگه درست بشو نیست اگه پشیمون بود میتونست بیاد به من بگه آقا حامد(شوهرم) من فاطمه(خواهرم) رو دوست دارم و الانم پشیمونم از کاری که کردیم تو رو خدا شما یه کمکی به من بکن که این کارام رو جبران کنم. اما انقدر چطوره که حتی جواب سلام نمیده چه برسه بیاد کمک بخواد😔

هعععی چی بگم خواهر بیچاره ی من که دیگه اعتماد به نفس نداره بعدشم به خواد خرج کنه شوهر گهش که پول ندا ...

فک کردم هنوز ب قهر و طلاق نکشیده کارشون،فکر کردم دو روزه خیانت شوهرشو فهمیده و ب روی شوهرش نیاورده

انشالله🤲🤲سر جلسه ی گرفتن جهیزیه من و همسرمو برادرم شاهد بودیم شوهر من بهش سلام کرد و اون جواب نداد ...

پس جهازشم آوردین، عزیزم دعا میکنم درست بشه،ولی با این اوضاع خواهرت هم برگرده حتما شوهرش اذیتش میکنه با خانوادش، همون بهتر دیگه پشیمون نشه از طلاق