2777
2789
عنوان

اگه ن ا ز ا باشم چی😭😭

270 بازدید | 47 پست

بچه ها من این ماه کلا جلوگیری نکردم روزهای تخمگ گذاری هم از دست ندادم ولی پریود شدم چرا؟

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لوبریکانت استفاده نکردی؟

نه عزیزم 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
نه استرسی شدی گلم دوستم تا ۶ ماه اقدام بار دار نشد

واقعا ؟

واقعا ؟

والا 

بعدشم چرا قبل اقدام به بار داری نرفتی دکتر تا آزمایش های قبل بارداری بدی؟ چرا فولیک اسید نخوردی؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نه استرسی شدی گلم دوستم تا ۶ ماه اقدام بار دار نشد

عزیزم کسایی که بچه دارنم هم شرایط بدنشون مثل ماهایی که میخوان برای بار اول باردار بشن ؟

والا بعدشم چرا قبل اقدام به بار داری نرفتی دکتر تا آزمایش های قبل بارداری بدی؟ چرا فولیک اسید نخوردی ...

چرا رفتم همه چیز اکی بود فولیک اسید هم مصرف کردم ولی خیلی تو ذوقم خورد 

عزیزم کسایی که بچه دارنم هم شرایط بدنشون مثل ماهایی که میخوان برای بار اول باردار بشن ؟

قطعا نه 

ممکنه کیست داشته باشن یا تنبلی پیدا کرده باشن ، یا تحرکات اسپرم کم شده باشه و و و 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

چرا رفتم همه چیز اکی بود فولیک اسید هم مصرف کردم ولی خیلی تو ذوقم خورد

خب پس چون منتظری و استرس داری اینجوری شده 

به بارداری فکر نکن ، استرس نداشته باش 

قطعا نه ممکنه کیست داشته باشن یا تنبلی پیدا کرده باشن ، یا تحرکات اسپرم کم شده باشه و و و

خواهرم سه تا بچه داره.. خیلی زود باردار شد