2777
2789
عنوان

اگه ن ا ز ا باشم چی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 47 پست
خب پس چون منتظری و استرس داری اینجوری شده به بارداری فکر نکن ، استرس نداشته باش

مرسی عزیزم 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
چه زود ناامید شدی😂

آره عزیزم از بس اینجا دیدم خیلی ساله منتظرن ترسیدم 🤧🤣

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرماه ۲۵درصد شانس بارداریعمن دوسال اقدام بودم تاباردارشدم

وای چقدر دیر 🙄

بله خواهر منم ۳ تا بچه داره که همشونم با بار اول اقدام تشکیل شدن😂ولی منه بدبخت تنبلی دارم ، یه بچه ...

ای بابا انشاالله شما هم باردار میشی عزیز 

من چی بگم که پنج ماهه اقدامم و همه پشت سرم حرف میزنن و قضاوت میکنن ک مشکل دارم و پز بچه هاشونو بهم میدن🙂

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

بایدهم توهم شوهرت گرمی زیاد بخورید

گرمی مثلاً چی ؟اجیل زیاد مصرف داریم خرما کشمش و خشکبار زیاد مصرف می‌کنیم دیگه چی خوبه عزیزم ؟

من چی بگم که پنج ماهه اقدامم و همه پشت سرم حرف میزنن و قضاوت میکنن ک مشکل دارم و پز بچه هاشونو بهم م ...

ببخشید خیلی غلط میکنن دیر و زود داره سوخت و سوز نداره عزیزم انشاالله هم من هم شما باردار میشیم 🤗

گرمی مثلاً چی ؟اجیل زیاد مصرف داریم خرما کشمش و خشکبار زیاد مصرف می‌کنیم دیگه چی خوبه عزیزم ؟

ببین عزیزم خودت خیلی گرمی جات مصرف نکن خب 

چون باعث میشه پریود بشی ، اگه باردار بشی گرمی زیاد بخوری خدایی نکرده سقط بشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ببخشید خیلی غلط میکنن دیر و زود داره سوخت و سوز نداره عزیزم انشاالله هم من هم شما باردار میشیم 🤗

انشاالله ابجی دیشب فهمیدم عروسمون رفته به خواهرم گفته فکر میکنم مشکل داره چند سالشه و فلان… هر وقتم بچشو بغل میگیرم یحوری نگاهم میکنه ک نگو… بیارم گفت بعضیا حامله نمیشن من ک خداروشکر زودی شدم😐

اینقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه😭💔

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

ببین عزیزم خودت خیلی گرمی جات مصرف نکن خب چون باعث میشه پریود بشی ، اگه باردار بشی گرمی زیاد بخوری خ ...

آها همسرم مصرف کنه اکیه؟

انشاالله ابجی دیشب فهمیدم عروسمون رفته به خواهرم گفته فکر میکنم مشکل داره چند سالشه و فلان… هر وقتم ...

ای بابا فدای سرت گلم باردار میشی حرف اونام به یک ورت نباشه حرص و جوش نزن عزیزم طب سنتی و سوزنی برو اگه خیلی مثل من عجله داری🫣پنج ماه که چیزی نیست انشاالله میشی 🫶

آها همسرم مصرف کنه اکیه؟

آره گلم

استرس نداشته باش فقط حله

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊