2777
2789
عنوان

سفربابچه کوچیک کجاخوبه

145 بازدید | 23 پست

سلام بنابه دلایلی چندین ساله هیچ جانرفتیم مسافرت در واقع میشه گفت اولین سفرمنوهمسرم بعدازده سال ازدواج هست بادوتابچه ی خیلی کوچیک کجاروپیشنهادمیدیداین ماه بریم که بچه هام اذیت نشن ؟خارج کشورنباشه خودم قشم یامشهددوست دارم ولی مشهدوبرای سرمایش دودلم هواچقدرسرده خانما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشونه بچه ها؟

من بچم یکسال ونیم بود قشم رفتیم 

دوساله بود مشهد

ولی قشم الان بهتره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

وای عزیزم مشهد اصلا نرو بزار برا تابستون ما دو هفته پیش به امید اینکه خلوته رفتیم چنان سرد بود کل سفر رو مریض بودیم هنوزم سرحال نشدیم 

قشم رو برو 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨

سلام با توجه به اینکه خودمم بچه کوچیک دارم و فصل مریضی هم هست جای سردو پیشنهاد نمیکنم، ولی هرجا رفتید شربت پلارژین ببرین ک اگ شک کردین ک سرما خوردن فوری بدین بهشون، خوش بگذره مادر خانم گل