2777
2789
عنوان

به دوش کشیدن اشتباه گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست

به نظر من مردی که شکاک باشه یه نوع بیماریه اما اینکه خیلی داره سخت میگیره باید ببریش پیش مشاوره شاید تو گذشتش مواذد مشابه زیاد بودن کسی خیلی وابسته باشه به هر دلیلی دل همسرشو زود نمیشکنه

چ اشتباهی تلفتی حرف زده همه با خواستگاراشون تلفنی حرف میزنن کار بدی نکرده اون اقا باید ذهنیتشو درست ...

درسته دوستمون کار خلافی نکرده ولی وقتی شوهرش اینقد آدم شکاکیه نباید بهش میگفت 

الان این موضوع شده مشکل زندگیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم من اگه میخاستمش عاشق تو نمیشدم. یهو میگه تو قبل من با ۲۰ نفر بودی. یهو دیوونه میشه کلی سرم دا ...

حتما بریدپیش مشاوره شوهرت یه دوره کامل نیاز داره

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ببخشید ولی حسم میگه قبل از عقد نبوده.به هر حال به مرور زمان بهتر میشه اگه شرایط و امادگیش رو دارید ب ...

ن بخدا کامل مال قبل از اومدن همسرم بود.من هیچ علاقه ای بهش نداشتم.فقط بهش گفتم اینجور بوده.حالا اون رو این پسر حساس شده

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...
چ اشتباهی تلفتی حرف زده همه با خواستگاراشون تلفنی حرف میزنن کار بدی نکرده اون اقا باید ذهنیتشو درست ...

اخه دوستمون درست میگه

یه تلفن حرف زدن با خواستگار اصلا گفتن نداشت😊

مرد کلا دست خودش نیست سراین چیزا حساس میشه

مثل این میمونه من به نامزدم بگم قبل تو توی تلگ رام هی چت میکردم

خو معلومه بد میگیره

درحالیکه یه چت گفتن نداره اصلا

زمان مجردی برای هردختروپسری ازاین موارد زیاد پیش میاد

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....

بگو با ٢٠ نفر صحبت كردم اصلا خوب كردم 

دختر دم بخت بودم و بايد صحبت ميكردم و انتخاب ميكردم

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

اصلا چرا به همسرت گفتي؟من خداييش قبل ازدواج خيلي خواستگار داشتم اكثرا هم از فاميل.يك مورد هم بود كه كار به عشق و عاشقي كشيد،عشقمون واقعا پاك بود نه از اين عشقهاي تو خالي امروزه،ولي بخاطر خانواده هامون نشد كه ازدواج كنيم.الان همسرم فكر ميكنه اصلا خواستگار نداشتم و تنها كسيه كه اومده خواستگاريم،ولي خداوكيلي تا امروز دهنم باز نشده كه بهش بگم،چون ميدونم بعدش خودم به مشكل ميخورم،بزار اون فكر كنم تنها كسيه كه اومده خواستگاريم.ديگه از من بدتر كه نبوديد

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
میگم تو ینی با کسی حرف بزنی.میگه من مردم هر غلطی دلم بخاد میکنم

بگو این حرف واسه عهد شاه وزوزکه،الان زنا هم هر کار دلشون بخواد میکنن! ولی من کاری نکردم که شرمنده باشم! جواب پس دادنم نداره.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

ایشون یا بد دل هستن.

یا قبلا با کسی بودن و نمیخوان شما بفهمین.و اگرم فهمیدین نتونین مثل خودش مدام تو سرش بزنید.

یا مشکل روان داره

واقعا برام عجیبه یه مرد به خاطر یه تماس خواستگار بگه با 20نفر بودی.

همینجوری راحت تهمت بزنه???😕