2777
2789
عنوان

به دوش کشیدن اشتباه گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست

از همینجا اعلام میکنم لطفا راجب گذشته با همسرتون حرف نزدید لطفاااااا دو تا تون هم حرف نزنید اولش ادا روشنفکرارودر میارن اما بعدش شک میاد تو دلشون و سخت میشه.شما هم خانومی ی مدت که حرفاشو گوش کن و بگو که خانومی شدی بر خودت 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل عقد که شما تعهد نداشتی! رو دادی عزیزم. ایشونم بدش نیومده استفاده کنه و آتوش کنه. باهاش صحبت کن که دیگه حرفش و نزنه. قبل عقد هر کاری کردی مهم نیست!

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

دختر وپسر مجردن ،شاید با چندین نفرهم حرف بزنن گپ بزنن چت کنن

اینارو زمان ازدواج به طرفت بگی معلومه زود میزنه به هدف و هی به روت میاره

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....
بهش میگم گذشته چ اهمیتی داره چرا عشقمونو خرابش میکنی.میگه من گذشته خیلی واسم مهمه

بهش بگو دیوونه من ترو با دنیام عوض نمیکنم خل شدی مگه .اون فقط مزاحمم شد و منم ردش کردم و چون ادم پاکی بودم پاک گیرم اومد ببخشا یکم خرش کن 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
بهش میگم گذشته چ اهمیتی داره چرا عشقمونو خرابش میکنی.میگه من گذشته خیلی واسم مهمه

خودش هییییچکسی رو تو زندگیش نداشته قبل شما؟! چشماش باز شده شمارو گرفته؟!😕

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
مشكلش جاي ديگه س  قبل از عقد با خواستگارتون تلفني حرف زديد؟ فقط همين؟  خوب داره از اين م ...

موافقم

رو نده بهش 

بگو بوده که بوده! مهم الانه که نیست! تازه، یعنی خودت قبل از من مطلقا  با هیچ زنی حتی صحبت هم نکرده بودی؟

همون دفعه اول که بهت گفت چرا فلان کارکردی در جواب بایدبهش می‌گفتی فکرکردم جنبه داری ومیتونم حرفاموبهت بزنم وکوته فکرنیستی،،خودش میفهمید که گیربیجاداده بهت ودیگه هیچوقت تکرارنمیکرد،،،خیلی سخته باکسی زندگی کنی ک بهت ذره ای اعتماد نداشته باشه خوبه تا الان افسرده نشدی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

تا آخر عمر همين رو دستاويز ميكنه و نميذاره نفس بكشي 

مشكلش اصلا اين نيست اين رو كرده بهونه كه به خواسته هاش برسه 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي