2777
2789
عنوان

به دوش کشیدن اشتباه گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست
جالب تو نی نی سایت هیچ کس جرات نداره بگه دوست پسر داشتم همه میگن خاستگار داشتم😂😂😂

کاش دوس پسر داشتم اونوقت نمی گفتم.بحساب خودم اومدم صادق باشم

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...
ایشون یا بد دل هستن. یا قبلا با کسی بودن و نمیخوان شما بفهمین.و اگرم فهمیدین نتونین مثل خودش مدام ت ...

خیلی روم حساسه.دیوونه وار دوسم داره و اصن درکم نمیکنه

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری آرومش کنم؟پجوری بهش بفهمونم ک کارم گناه و الودگی نبوده.فقط ی اتفاق نوجوونی بوده

ببین پیش مشاور میاد ببرش ،

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
نه عزیزم  من دارم دوست پسر داشتم، حتی نمی‌دونم دقیقا چند تا!

منم قبل از ازدواج با خیلی ها دوست شدم با شوهرم هم دوست بودم نی فهمم اینجا چرا این مدلین خانما

خدایا مرسی
منم قبل از ازدواج با خیلی ها دوست شدم با شوهرم هم دوست بودم نی فهمم اینجا چرا این مدلین خانما

شاید واقعا نداشتن،تو خیلی از شهرها مرسوم نیست

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
خییییییلی به هم وابسته ایم.وقتی تنهایی میرم جایی همش ترس این داره ک من پامو کج بزارم. چن ساله هرچی ...

وای شوهرمن هم همینطور البته بعداز 6 سال بهترشده ولی هنوز هست وقتی تنهای میرم بیرون هی استرس میگیرم احساس میکنم حالا یدفعه میاد دنبالم ببینه دارم چکار میکنم یا هی تجسس میکنه من استرسم بابت حساسیتشه نه چیزدیگه اصلا پیاده نمیذاره برم جای حتما باید با اژانس بانوان برم

ببين من وقتي ازدواج كردم ٣٤-٣٣ سالم بود

همسرم چيزي نپرسيد، گفت مسخره است اگه كسي نبوده باشه! اونطوري بايد شك كرد كه حتما مشكلي داري!

تنها حرف درست در تمام زندگيشه😂😂😂

صداقـت خوبه نه اینـکه باعث بشـی با شوهرت وزندگیت هی سر صداقتت به مشکل بربخوری

مهم بعدازدواجـته که بش وفادار باشـی

بعضیا به اسم صداقت همه جیک وپیک زندگیشونو میگن و آخرش یا شوهره میکوبه تو سرش یه هی با بدبینی بش زندگی میکنه

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....
خیلی خودخواهه دلش میخاد همه جی مال خودش باشه.میگه تو مراسم عروسی اقوام هیچ پسری نباید تو رو ببینه.

پس دیوونه هست کلا😀

شرمنده اینو گفتم

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....