2777
2789
عنوان

خانوما جون عزیزتون کمک

123 بازدید | 13 پست

داستان از این قراره با ی آدمی ک نمیدونستم قراره چ بلایی سرم بیاد وارد رابطه شدم ۱ سال پیش... من دلم پیشش گیر بود اما ی جای مغزم میگفت بدردت نمیخوره ک واقعا همین بود کات کردیم و اکسم شد ی وقتایی دلم براش تنگ میشد باهم حرف میزدیم اما امشب ک بهش گفتم ک من تو رابطم دیوونه شد و این حرفارو بهم زد:(می‌دونی میگم میخوامت ولی من میخوامت برو  خداییش نمیدونستم تو این کارو میکنی) من نمیدونستم هنوز دوستم داره امیدوارم واسه برگشتم دعا نگیره و حتی واسه ی جداییمون خب اگرم بهش نمیگفتم نمی‌فهمید و قرار بود همش باهاش هم کلام شم ک من این اتفاقو اصلا دوست نداشتم فقط کمک خواستم چون من حال روحیم ب شدت ظعیفه خواهشا یکی کمکم کنه این اتفاقو یادم بره این وقت شبم کسی نیست دردو دل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جواب متناقضینمی‌دونستی دوستت دارهاما می‌دونستی به یادتهو میخواستی یادش بره؟!!!!!!

اول فکر کردم منو ب عنوان دوستم میدونه و ب عنوان دوست منو فراموش کنه نمیدونستم عاشقمه انقدر