الان همیشه اون اشتباهمو ک خیلی کوچیکم هست میکوبه تو سرم.که تو چرا قبلا با خاستگارت تلفنی حرف زدی.و خیلی شک داره بهم میگه حتمن رابطه خاصی باهاش داشتی.اخه من چ کنم؟؟؟؟
از همینجا اعلام میکنم لطفا راجب گذشته با همسرتون حرف نزدید لطفاااااا دو تا تون هم حرف نزنید اولش ادا روشنفکرارودر میارن اما بعدش شک میاد تو دلشون و سخت میشه.شما هم خانومی ی مدت که حرفاشو گوش کن و بگو که خانومی شدی بر خودت
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا آخر عمر همين رو دستاويز ميكنه و نميذاره نفس بكشي
مشكلش اصلا اين نيست اين رو كرده بهونه كه به خواسته هاش برسه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي