سلام خانوما لطفا ی دکتر خوب تو مشهد برای زایمان و تحت نظر بودن معرفی کنین که تشخیصش خوب باشه و موقع زایمان تعهد داشته باشه ممنون میشم تجربیات زایمان تونو هم بگین طبیعی وسزارین
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مراجعه داشتم بهشون سونوگرافی پنج هفته منو فرستادن دکتر نذاشت باهاش صحبت کنم گفت برو سونو بده بیا سونو دادم اومدم دیگ داخل نذاشتن برم ماما سونورو گرفت رفت اومد گفت تکلیف حاملگیت معلوم نیست قلبش تشکیل نشده برو دو هفته دیگ بیا بعد گفتم من حرف داشتم با دکتر گفت باید میگفتی گفتم خود خانوم دکتر نذاشتن ب ماما گفتم مشکلاتمو رفت اومد رو ی تیکه کاغذ سفید دارو نوشته بود بدون مهر و سربرگ و هیچی داروخونه دارومو نداد گفت این چ دکتریه ک ب زن خامله اینجوری دارو داده ن مهر زده ن هیچی