2777
2789
عنوان

یهو یاد یه خاطره ی سمی افتادم

70 بازدید | 5 پست

من بچه بودم یعنی شاید هشت نه ساله..

خونه ی مادربزرگم بودیم 

پسردایی یه فیلم آورده بود همه باهم ببینیم ..خاله هام..دایی..زن دایی..دخترداییا همه ..واااای اونموقع یه دستگاه تازه خریده بودن سی دی میورد نگاه میکردیم

فیلمه یادم نیست اسمش چی بود ولی این صحنه رو یادمه گوگوش و یه بازیگر مرد هی روی هم غلت میخوردن نمیدونم چی میکردن واااای یعنی نفسا توی سینه حبس شده بود..منم بااینکه واقعا هیچی از این چیزا نمیدونستم ولی بازم خیلی خجالت میکشیدم..

یادش بخیر هرچند دیگه جمع شدن اون آدما یجا تقریبا محاله..هر کی رفته یه شهر و همه از هم دور شدن و البته شاید دیگه شرم و حیایی هم به اون صورت توی آدمها نیست

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
ما میزدیم میرفت جلو الان هم همینکار میکنیم خیلی از صحنه ها حتی رمانتیک بازی بدم میاد

اره نمیدونم چرا نزد فک کنم غافلگیر شدیم همه

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازتعریف کردن اون صحنه  فیلم معلومه شرم وحیایی به اون صورت دیکه نیست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
ازتعریف کردن اون صحنه فیلم معلومه شرم وحیایی به اون صورت دیکه نیست

تف توی صورت آدم بیشعوری مثل تو

بخدا همی الان درخواست تعلیق میدم

نفهم ج ن د ه

تف توی صورت آدم بیشعوری مثل توبخدا همی الان درخواست تعلیق میدمنفهم ج ن د ه

تعریف به جایی ازخودت کردی بی حیا

بایدم درخواست تعلیق بدی که کسی نشناسدت 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.