2777
2789
مُشَمپا😁😂🤣ما یه همسایه داشتیم اینجوری میگفت

این دیگه کوبید کلمه رو کلمه نو ساخت😆😆😆

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه کوبید کلمه رو کلمه نو ساخت😆😆😆

😁😂🤣

مَلاقا هم بود😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب پد بهداشتی واسه جای خصوصی بدن استفاده نیست

والا دستفروش کنار خیابون داره ش و ر ت  زنانه میفروشه ارزون میده هروز صدتا زن سرش ریختن شورتو سوتین میخرن بعد شما واسه پد بهداشتی خجالت میکشی😐سیر طبیعی بدنه همه مردام می‌دونن جیز عجیبی نیست 

حیا؟ آبرو؟ از کی تا حالا پریود آبرو ریزی و بی حیایی شده؟ طبیعت بدنمونه. بعد مردا اونجاشونو ختنه میکن ...

واقعا بابت ختنه جشن میگیرن من شنیدم بعضی خانم ها جشن پی پی برای بچشون میگیرن

😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مردم بی حیا شدن باید اصلا نوار بهداشتیا رو لابه لای شمشادا قایم کنن یواشکی بریم برداریم اینطوری عفت عمومی خدشه دار نمیشه 😂

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه