2777
2789

ایران درست میشه 

ایران 🤲

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم بخرم قفسش خیلییی بالا بود پسره اومد داد تازه راهنماییم میکرد پنبه ریزه شبانه بهتر و... 🤣🤣🤣

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

پس چرا مغازه رفتنی میگم بذاره تو مشبا سیاه ؟

خب نگو 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
پس چرا مغازه رفتنی میگم بذاره تو مشبا سیاه ؟

ببخشید ولی چطور یه پسر که ختنه میکنن واسش جشن میگیرن عالم و آدم رو خبر میکنن ؟ مگه اونم شخصی ترین عضو بدنش نیست و نباید بابتش خجالت بکشن؟

نه عزیز من یه چیزی که واسه همه مشترکه دیگه ربطی به حیا و شرم نداره 

تو نایلون مشخص پد می‌خریم جلو همه که نمیکشیم پایین عوض کنیم😐

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

چون واقعا خجالت نداره و بی حیایی نیست عزیزمبرای روند طبیعی بدنت نیاز داری به یه وسیله ب نام نوار بهد ...

نه اما خب برای جای خصوصی بدنه دیگه به هرحال یکم خجالت اوره

حیا؟ آبرو؟ از کی تا حالا پریود آبرو ریزی و بی حیایی شده؟ طبیعت بدنمونه. بعد مردا اونجاشونو ختنه میکنن جشنم میگیرن هدیه هم میدن

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

مشما یا مشبا

مُشَمپا😁😂🤣

ما یه همسایه داشتیم اینجوری میگفت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
گفتم ساقی چیزی هستی مشما سیاه؟؟؟؟

پشت شمشادهای پارک 😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫