2777
2789
عنوان

وقتی دلت از چیزای کوچیک میگیره

129 بازدید | 19 پست

امروز چند تا موضوع ناراحتم کرد ، شایدم من حساس بودم 🥲 

بگین حق داشتم یا حساسم 💔

اول اینکه چند روز پیش بابام اینا گوشت گرفته بودن چن کیلو با جیگر و از این چیزا ، من سر کار بودم اونا کباب کرده بودن خورده بودن ،مامانم برا من یه کمی نگهداشته بود (مجردم) امروز بعد تقریبا ۱۶ ساعت هیچی نخوردن و سر کار بودن ، بیدار شدم ساعت ۴ عصر که مامانم اونو برام درست کرد ، همه ناهار خورده بودن جز من ، بعد بابام گفتش که وااا الان چه وقت غذا خوردنه و الان موقع کباب بود ؟ خیلی ناراحت شدم من از ۶ عصر دیروز که شام خوردم و رفتم سر کار تا امروز،  صبحم بدون صبحانه خوابیدم تا ۴ عصر چیزی نخورده بودم و از ناهارم برام نمونده بود 💔💔 اشتهام کور شد و بخاطر مامانم چن لقمه خوردم فقط 

ساعت ۶ و اینا بود که با کسی که باهاش تو رابطم داشتم حرف میزدم گفتم هوس دلمه کردم از فلان مغازه برام میگیری اسنپ کنی الان دلم میخواد ، ماشین داره و تو شهرم بود ، تازه هم حقوق گرقته بگم پول نداشت،  تازه گفتم خودم حساب میکنم فقط تو بگیر بفرست که اونم گفت دندون بذار رو جیگر دو روز تحمل کن وقتی دیدمت برات میگیرم 💔💔💔

شد ساعت ۹ و ۱۰ خیلی گشنم بود مجبور شدم برم چیزی بخورم چون ناهار خیلی کم خوردم ، یه کم پنیر محلی خواستم بخورم که داداشم گفت هزار بار گفتم اینو ناهار شام نخورید بمونه برا صبحانه 

داشتم از بغض میمردم ، هنوزم ضعف دارم 💔💔😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت بشی،منم بودم مثل شما ناراحت میشدم،

ببخشید،چند سالتونه؟بچهء چندم هستید؟

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

بچه آخرم، کوچیک نیستم

توی خونه جواب بده،ساکت نشین،راحت بگو گرسنمه،

اون دوست بیرون خونت هم،بدرد نمیخوره،بیخودی رو بهش ننداز

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

فقط بلدم بغض کنم و هیچی نخورم 💔

تغییر کن،و میتونی تغییر کنی،

فقط میریزی داخل خودت،و این کار دستت میده،

لطفاً به هر کسی رو ننداز،حتی اگر ظاهراً دوستت باشه،چون وقتی روتو زمین بندازه،دل آدم میشکنه

تغییر کن،و میتونی تغییر کنی،فقط میریزی داخل خودت،و این کار دستت میده،لطفاً به هر کسی رو ننداز،حتی اگ ...

🥲💔 

هفت ساله با همیم تا حالا بهم نه نگفته بود اولین بارش بود خیلی دلم گرفت ازش