2777
2789

امشب اومد سر راه غذاهم گرفت یه اتفاق خوبی هم افتاده بود صبح برامون من خیلی خوشحال بودم و کلی خستگی این چند وقت داشت از تنم می رفت بیرون اومد آشپزخونه گفت:خوبه والا خوب خوشحالی گفتم خب خدا رو شکر آره چرا که نه 

همین جوری از برنامه ریزی هام تند تند داشتم حرف میزدم بغل غذای بیرون یه تیکه فلفل گذاشته بودن یه دفعه گفت بیا این فلفل بخور گرمیه بخور(خیلی جدی) خوبه برات من نخوردم کل غذاش رو و سوپ اش خورد خودش بعد دوباره اصرار کرد آره فلفل شیرینه بخور کنار غذات دفعه دوم خوردم دیدم تا گردنم می سوزه و لبام بی حس شده بعد دیدم میخنده خب حالا مگه چی شد 

این قدر از این کارش بدم اومد گفتم این چه شوخی مسخره ای بود کردی غذا رو به من زهر کردی بعد با ترش رویی گفت آره تو بچه ای و اینا نفهمی ..... بعد رفت کنید یک ساعت بعد 

.

تلفن اش نگاه کردم دیدم نیم ساعت قبل از اینکه بیاد خونه با باباش صحبت کرده نمیدونم چرا همچین زهری به من ریخت

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بدم میاد ازین شوهرای حق به جانب خودشون مقصرن ولی هرجور شده میخوان طرفو مقصر کنن

دقیقا همین کار رو کرد از چشمام اشک میومد از سوزش یه ببخشید ساده هم نگفت 

دقیقا همین کار رو کرد از چشمام اشک میومد از سوزش یه ببخشید ساده هم نگفت

درک میکنم ولی می خواسته شوخی کنه، باید بیشتر اخلاقتو بدونه که چه زمانی شوخی کنه ، حالت بد بوده اعصابت ضعیف شده

نمیدونم شاید میخواسته دلش خنک شه...درضمن فلفل رو هیج وقت کامل داخل دهنت نذار اول یگم بخور مطمئن شو ش ...

کامل شام زهرمار ام شد با یه قیافه از خودراضی می گفت تموم اش کن مگه چی شده مگه چی شده؟رفتم جلوآینه دیدم کل صورتم و لبام قرمز شده 

درک میکنم ولی می خواسته شوخی کنه، باید بیشتر اخلاقتو بدونه که چه زمانی شوخی کنه ، حالت بد بوده اعصاب ...

اصلا آدمی نیست که این جور شوخی هایی بکنه و بعد ۴ سال این دفعه اول بود و با کلی اصرار 

به نظر خودم فقط میخواست کرم بریزه وگرنه چرا ۲ بار اصرار کرد