2777
2789

دیدین بعضی بلاگرا میگن دنیا دو روزه نباید غصه تو دلت باشه هرچی شد باید خوشحال باشی اگه توی کارت شکست خوردی یا اگه کات کردی به هر حال وقتتو نباید واسه غصه خوردن هدر بدی؟

دوستان داشتن احساس غم و غصه خوردن واسه شکست خوردن تو انواع موقعیت های زندگیمون یه فرایند طبیعیه و هر انسانی بابت چیزایی که از دست میده این فرایندو طی میکنه

بلاگرا با ترند کردن این افکار سمی باعث میشن ما بخاطر این احساسات خودمون احساس کنیم داریم وقتمونو میکشیم و عزاب وجدان میگیریم در حالی که ما داریم فرایند طبیعی رشدمونو طی میکنیم...

تازه این یک نمونه بود فقط..

بله ولی برای هر شکست،تنه یه بار غصه خوردن،طبیعیه

من برای هرشکست میلیونها بار غصه میخورم😔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری بلاگرایی که خارج ایران هستند وصلن به گروهای خاصی یا به اسرایییل که به مردم جهت بدن یا حس ناامیدی و تو مردم تقویت کنن حالا براساس اون دستوری که از بالا میگیرن 

یسری همین بلاگرایی که خارج کشورن گذشته تاریکی دارن قبلا خلاف کردن یا کلاه مردم سادرو برداشتن فرار کردن و الان ادای خودساخته ها و زحمتکشهارو در میارن 

مردم ما خیلی ساده ان فقط ظاهرو میبینن درکی از موضوعات پشت پرده ندارن