2777
2789

خاستگار معلم دارم ۲۶ساله فقط ی ماشین داره همین. عروسی وطلاهم پایخودشه وخونه هم. من فعلا شاغل نیستم اما توفکرشم... دوسش دارم اما بخاطر وضع مالی مرددم

اگر پسر خوبی هست اوکی بده

پسر خوب و سالم کم پیدا میشه حالا

ولی خب پیشرفت هم ندارین مرد نظامی و معلم دنبال پیشرفت و پولدار شدن درشون نباش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی خونه داره مگه از پسر ۲۶ ساله 

نهایتا۱۰ درصدشون

خب اول اجاره اینا میکنید دیگه

البته حقوق معلمی کمی اون باید یه شغل دوم فراهم کنن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

پوووول خیلی مهمه

خیلللللیییی

دوست داشتنو بنداز دور.

اگ خونه بابات همه چی اوکی هس باهاش ازدواج نکن.

بری ت زندگی و نتونی ی دونه کفش و لباس واس خودت بگیری میفهمی پوووول حرف اولو میزنه.

از منی ک 3 ساله متاهلم و الا میخوام جدا شم بهت نصیحت میکنم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خیلی خوبه. اما پول....

مزایا دارن درآمد معمولی بیمه خوب بازنشستگی

ماشینم داره

ولی خونه دیگه حالا کی میتونه خونه بخره از پسر مجرد واقعا توقع خونه نیست مگر اینکه باباش پولدار باشه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چقد خواستگار تو پر و بالت داری😂یکم پیش جوشکار بود بعد نمایشگاهی ماشین الان شد معلم 😂

ما چند معلم دور ورمون داریم به هیچ جایی نرسیدن و زندگیشون پیشرفت نکرد جز یکیشون اونم خانم چون مجرده تونست به خوش برسه از خوردن،طلا،خونه،وسایل خونه،سفر،

زیاد دلتو برا معلم صابون نزن 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه