2777
2789
عنوان

از شغلش خجالت کشیدم رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 127 پست
وا خوبه حالا یه کاره‌ای نشده دیگه لیسانسم الان چیزیه؟؟؟ اونم تو این زمونه که سر هر خیابونی یه دانشگا ...

آره بخدا یه جوری خودشو می‌گرفت انگار کی بود😂😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خداروشکر پزشک نیستن وگرنه رئیس بانک هم میومد قبول نمیکردی😄😂😂😂😂اخه دختر خوب کار داداش و زنداداشت ...

خوب موقعی که باهم رفت و آمد میکنن اگ لول شوهرش پایین باشه باعث خجالتش میشه

کاری به شغل طرف ندارما سطح طرف رو میگم اصلا دکتر باشه ولی بی لول باشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خوبه حالا یه کاره‌ای نشده دیگه لیسانسم الان چیزیه؟؟؟ اونم تو این زمونه که سر هر خیابونی یه دانشگا ...

@نی_نی_یار۱   @نی_نی_یار_14 لطفا این خانوم رو قطع کاربری کنید از رو حسادت به من توهین کردن

الان اين درك كردن بود ؟! شما يكى رو پيدا كردى از بين اين همه ادم كه مثل خودت بود و نظرش موافق نظرت ب ...

دقیقا

تحصیل و علم قدیما از ادما ادمایی متواضعتر و عاقلتر میساخت

اما الان چند دهه هست که طرف تا میره دانشگاه خودشو برتر از همه میدونه

میدونستی خیلیا حتی دیپلمم ندارن اطردف من دختر هس تا نهم درس خونده

چی بگم والا دیگه تو شهرای بزرگ اکثرا دانشگاه رفته‌ان اخه میدونی الان دیگه مثل قدیم نیست طرف اگه دانشگاه نره بی‌سواده الان همه تو جامعه‌ان..مطالعه ازاد دارن رسانه‌های قوی هست دیگه همه اگاهن به همه مسائل 

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
ادبیان ماله اوناییه که هیچی قبول نشدن میرن دوتا خط میخونن

توام عرضه داشتی روی ادبیاتو نیدیدی من تو محیط دانشگاه دولتی بودم تا چشت دراد. یا عرضه کنکور نداشتی یا نزاشتن بخونی عقدتو با حسادت سرمن خالی نکن