2777
2789
عنوان

از شغلش خجالت کشیدم رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 127 پست
چیکار کنم. ببین اینستا ی دختره هس سیاسوخته اما خوشگل. شوهرش کار ازاد و خیلیییی پردرامد داره اما خودش ...

افرین از اول میگفتی  شوهرباکلاس و پولدار میخوام ،،تا به شغل جوشکاری توهین نشه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی به خودت داره که چه تفکری داری

بعضیا تحصیلات مهم نیس براشون همین قدر که وضع مالی داشته باشه طرف خوبه بعضیام براشون مهمه شغلشم بستگی به خودت داره

و اینکه از لحاظ فرهنگی باید ببینی با هم تفاهم دارید یانه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
حالا خوبه ادبیات خوندی اگر یه رشته عالی و تاپ میخوندی چکار میکردی بهتر که رد کردی والا لیاقت میخواد ...

بروبابا ادبیات رو ادمایی مثل تو کم میذونن ادبیات هنره و درکش کار هرکسی نیست

بلاخره ی نفر درکم کرد

الان اين درك كردن بود ؟! شما يكى رو پيدا كردى از بين اين همه ادم كه مثل خودت بود و نظرش موافق نظرت بود 

وگرنه اگر از نظر پول و جايگاه باشه والله الان جوشكار جايگاهش بيشتر از پرستار و ليسانس ادبيات نباشه كمتر هم نيست والله چهار كلاس تحصيلات داريد چه فخرى ميفروشيد و از بالا به پايين نگاه ميكنيد !!!! والله حالا خوبه دكتر و مهندس نيستيد 

وگرنه خدا رو بنده نبوديد 

جهت اطلاعات بي تحصيلات نيستم خودم و همسرم ليسانس رشته خوب  از دانشگاه خوب داريم 

شخصيت و شعور و درامد  مهم تر از تحصيلات هست 

شما رفتى درس خوندى مدرك گرفتى اون جوشكار هم درس عملى خونده تا به اون جايگاه فعلى رسيده 

اگر مدرك  برات مهمه اين يه بحث ديگست ... ولى اينكه بگى بابت شغل جوشكارى خجالت كشيدى پيش فلانى و فلانى خيلى حرف زشتيه 

عزیزم بلاخره اون توی محیط کاری رشد کرده که متناسب با خانواده شما نیست

ن که ایشون بد باشن ولی متناسب نبودید احتمالا

البته خب خود شما شاغل نیستید و تحصیلات هم همیشه باعث پیشرفت شخصیت نمیشه و نمیدونم دقیقا چه شخصیتی داشتن ایشون من دیدم خانم دکترا اقا دیپلم

مشکلی هم ندارن

برعکسش هم هست

متناسب با موقعیتی ک داشتید فکر کنید

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

چیکار کنم. ببین اینستا ی دختره هس سیاسوخته اما خوشگل. شوهرش کار ازاد و خیلیییی پردرامد داره اما خودش ...

یه چیزیو بعنوان خواهر بزرگترت بهت بگم هیچوقت ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگیت مقایسه نکن ❤️موفق باشی

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
چرا خوب کرده جواب رد داده؟

چون با این طرز فکر همیشه خودشو بالاتر از طرف میبینه من نمونه های مثل ایشون زیاد دیدم به خاطر دو کلاس بالاتری که خوندن دایم درحال سرکوب زدن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

دهنمون سرویس کردن بااین مدرک دانشگاهی

توایران فقط خوشبختیو ب دانشگاه رفتن میدونن

باور کنین همه چی دانشگاه نییس،مگ اینکه خودت تحصیلاتت خیلی بالا باشع وبرات مهم باشع ک طرف چی خونده ،وگرنه تو ازدواج تنها چیزی ب چشمت نمیاد تحصیلات یاروعه،بس ک زندگی بالا و پایین داره ،یکیو باید داشته باشی حال دلتو خوب کنه،ن یکی بامدرک دانشگاهی و گنداخلاق

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

وآقا اینا را جدی مینویسی یا واسه ویو گرفتن میگی؟

زندگینامه بر پایه اینستا گذاشتی؟

عقل شعور شخصیت و.... فقط تو اینستاس!!!!

هیچی تو اینستا نیست بجز تظاهر

خوب شد ازدواج نکردیوگرنه بنده خدا تا آخر عمر باید سرکوفت شغل برادرتو زن داداشتو میخورد

درحالی ک شعور و شخصیت و وفاداری مهم تره

ان شاالله یه دختر فهمیده و با شعور قسمتش بشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
وا من تحصیل کردم

خب اصلا بگو دکتری دارم وقتی تو اجتماع نیستی و خودت هیچ موقعیت شغلی نداری نمیتونی شغل یه نفر دیگه رو پایین بدونی که...الان لیسانس که تحصیلات بالا و عالیه حساب نمیشه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..