2777
2789
عنوان

هیچ کسی دوستم نداره

595 بازدید | 8 پست

من آدمی هستم که همیشه به درد اطرافیانم زیاد میخورم.هر کی هر مشکلی داشته باشه من رو در جریان میذاره تا کارشو راه بندازم.چون هر کاری از دستم بر میاد .یه جورایی هنرمندم. اما تا خودم به یه مشکلی بربخورم تا بیام از خونوادم کمک بخوام که فلان کارو برام بکنین همه کناره میگیرن میشن دشمنم.حتی از شوهر هم شانس نیاوردم .اونم دقیقا همینجوریه . اگه ببینه با کسی دشمنم بیشتر میره باهاش گرم میگیره تا لجم دربیاد . هر موقع با شوهرم یا خونوادش دعوام بشه خونواده خودم میرن میچسبن به اونا . اینطوری من مقصر و بد جلوه میکنم پیش بقیه. اصلا ازون بدبختای روزگارم. یه بار باشوهرم دعوام شده بود شوهر خواهر شوهرم تحویلم نمیگرفت نه سلامی نه چیزی... چون خانومش دستور داده بود اونم اطاعت امر کرده بود.حالا اگه من به شوهرم بگم فلانی رو تحویل نگیر بیشتر تحویل میگیره. یا مثلا داداشم .اگه بهش بگم شوهرمو یه کم تحویل نگیر حالش سر جاش بیاد بفهمه با من چه رفتاری شده میگه تو چقدر بدی که اینو از من میخوای اونم میره بیشتر تحویل میگیره .کلا خیلی تنهام هیشکی یه بار خواسته منو اجابت نمیکنه.همه پشت همن غیر از من که پشتیبانی ندارم .اصلا خیلی حرصم میگیره ازین موضوع که چرا کسی روی من غیرت نداره و خیلی راحت میتونن ناراحتیمو ببیننو دم نزنن.در صورتی که من اگه ببینم کسی خونوادمو یا شوهرمو اذیت میکنه بی احترامی میکنه من باهاش سرد رفتار میکنم تا متوجه بشه.میدونم اینجا گفتن دردی رو دوا نمیکنه اما لا اقل خواستم با خوندن حتی یه نفر از درد من کمی تسکین پیدا کنم

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخي نازي ، آره حق داري ناراحت باشي ،نقطه ضعفت رو فهميدن ! خودتو تو اولويت قرار بده و مدام به خودت گوشزد كن كسي حق سواستفاده و اذيت منو نداره و نميتونه اينكارو كنه، حتي جاهايي كه رفتارايي ميكنن كه ناراحت ميشي بروز نده اينجور تحريك ميشن كه با اون كار بيشتر اذيتت كنن 

تو دیگه هیچ کار نکن براشون

چون هیچ کس رو ندارم همه سواستفاده میکنن .الکی به شوهرم وانمود میکنم خونوادم در کنارمن در حالی که اصلا نیستن .به خونوادمم میگم شوهرم دوستم داره و پشتمه در حالی که دروغ میگم.واین وسط تنهای تنها موندم و فقط زیر دردایی که فقط خودم میدونم چیه دارم له میشم.اگه بخوام کاری به کارشون نداشته باشم اگه از این تنهایی من باخبر بشن معلوم نیست دیگه چطوری سواستفاده کنن و هی بکوبن به سرم

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

محبت بيش اندازه اصولا تبديل به وظيفه ميشه سعي كن به اندازه و به جا باشه! خواهان كسي باش كه خواهان تو باشد! سعي كن تصميم بگيري رفتارتو تغيير بدي و مدام هم به خودت تلقين نكن كه كسي منو نميخاد! اطرافيانت حالا كه ادماي قدرنشناسين يكم ازشون كناره بگير و بهشون تكيه نكن. اگر هم كاري در حق كسي انجام ميدي با خودت بگو من براي خدا انجام دادم و انتظار جبران از طرف خدا رو دارم نه بنده ي خدا ! مطمئن باش كه خدا كنارت خواهد بود.

یه مدت ولشون کن‌.ببین سراغتو میگیرن یا نه.منم عین شما از سر تنهایی چسبیده بودم ب خانواده م درحالیک اونا محلم نمیدادن.الان دیگه کاری باهاشون ندارم.انگار تازه دوزاریشون افتاده. هی زنگ میزنن.میگن بیا و..

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

شوهرمم که کللن ادم حسابش نمیکنم .تو ظاهر خوبیم با هما.ولی وقتی اون اولویتش مادر و خاهرشن.منم فقط خودمو بچه هام

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل