2777
2789
عنوان

خانومهایی که خیانت دیدین

276 بازدید | 34 پست

کی دیگه راجع به موضوع و زوایاش با شوهرتون حرف نزدید و مساله رو دیگه فراموش کردین و مطرح نکردید؟ من حدود ۱۵ روزه که از ماجرا میگذره هنوز گاهی تو گوشیش نصف شبا میگردم ببینم چیز تازه ای نیست که من ندونم؟ دیشب یه فایل صوتی با اسم اون خانم که لیلا هست دیدم اون آهنگ علیرضا قربانی که لیلا بی مجنون شد برای چهار روز پیش بود... نصف شب بیدارش کردم که آیا اون زن به تو باز پیام میده؟ گفت نه کلی قسممم .. ولی من دوباره قاطی کردم چون آهنگهای دیگه با این اسم براش قبلا فرستاده نصف شبی کلی بد و بیراه بارش کردم

بعد خییییلی عصبانی شد گفت چرا تمومش نمیکنی تو قصدت پاشوندن زندگیه تو روانی هستی من امنیت جانی ندارم . از صبح هم همش میگه طلاق بگیریم . من اعصابم نمیکشه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما مشاور بروسعی نکن خودت حلش کنی

میخونی عزیزم بقبه شو.. حس میکنم خیلی کش دادم کلا از زندگی بیزارش کردم . دیگه کلا ازم بریده از صبح جواب تلفنامو نمیده میگه فقط طلاق

بعد خییییلی عصبانی شد گفت چرا تمومش نمیکنی تو قصدت پاشوندن زندگیه تو روانی هستی من امنیت جانی ندارم ...

حق داری 

۱۵ روز زمانی نیست که بشه فراموش کرد

میخوای از یه تراپیست کمک بگیر

با پیشرفت تکنولوژی مجبور هستیم رابطه در حد چت و ارسال آهنگ رو از مصادیق خیانت ندونیم و به چشم رابطه سالم بهش نگاه کنیم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

حق داری ۱۵ روز زمانی نیست که بشه فراموش کردمیخوای از یه تراپیست کمک بگیر

از تراپیست کمک میگیرم اما شوهرمو چه کار کنم خییلی دوستش دارم . یه جوری انگار ازم متنفر شده😭

بعد خییییلی عصبانی شد گفت چرا تمومش نمیکنی تو قصدت پاشوندن زندگیه تو روانی هستی من امنیت جانی ندارم ...

فایل صوتی از طرف همون خانم بود؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میخونی عزیزم بقبه شو.. حس میکنم خیلی کش دادم کلا از زندگی بیزارش کردم . دیگه کلا ازم بریده از صبح جو ...

عزیزم اصلا کشش ندادی

میخوای بعد ۱۵ روز یادت بره همه چی گل و بلبل شه؟

مگه میشه؟

خیانت سوگه

باید سوگواری کنی

نمیتونه تحمل کنه،داره بهونه میاره ازت جدا شه،ولی میخواد توپ بندازه تو زمین تو که بگه تو شک داری میخوام طلاقت بدم

مردی که پشیمون باشه واقعا،تحمل میکنه گریه ها،بداخلاقی ها و بد دلی هاتو

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
از تراپیست کمک میگیرم اما شوهرمو چه کار کنم خییلی دوستش دارم . یه جوری انگار ازم متنفر شده😭

عزیزم اون اشتباه کرده باید اعتمادتو دوباره جلب کنه

یه پیام بهش بده و دیگه کاری بهش نداشته باش محلش نذار

به خودت هم فرصت بده

یه جوری رفتار نکن که اون طلبکار بشه

فایل صوتی از طرف همون خانم بود؟؟

نه داخل فایلهای صوتیش بود کلا من شک کردم شاید فرستاده خانومه  چون خود شوهرم ب ای چی باید این آهنگ و چها روز پیش همینجوری دانلود کنه سیو کنه.. اون اگه پیامی میداده شوهرم پاک میکرده ... 

همسرت دست پیش و گرفته که پس نیافته‌...

میخواد بترسونتت که دیگه بهش نگی بالای چشمت ابروعه.

هر کاری دلش خواست بکنه و تو سکوت کنی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔