فامیلامون نمیشه بگم چون ممکنه شناسایی بشم زنه وقتی شوهرش میره سرکار با مردای دیگه بود ی شب دوباره مرده میره سرکار کارش نگهبانی بوده دوشب بیرون دو روز خونه این دوباره که شوهرش میره سرکار دوست پسرش رومیاره تو خونه بچه هاشم از قبل خوابونده بود که به مرده برسه شوهرش همون شب که شیفت بوده برمیگرده کلید داشته میره تو خونه اون مرده صدا رو میفهمه میخاد فرار کنه نمیتونه شوهره فک میکنه دزده ولی وقتی میگریتش میگه گول خوردم اشتباه کردم خوب شد تو بدترین موقع نرسید میفهمه قضیه از چ قراره زنش رو میکنه بیرون و طلاقش میده وقتی پرینت از گوشی میگیره برای دادگاه می بینه ای وااای یکی نبود که چند تا بود چندسال با چند نفر بوده چقدر سخته اینجور خیانتا تازه مرده هم زن داشته و چهار تا بچه به جای اینکه شب زن خودش رو بغل کنه رفته یکی دیگه رو بغل کرده💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.