2777
2789

دیروز همسرم ک از سرکار برگشت خونه قرار شدبخاطر کارش چن روزی بره مسافرت من این روزا علاوه بر خونه و اینا بیشتر درگیر درسم هستم،خلاصه ک از سرکار برگشت واین موضوعو بهم گفت و اینم بگم وقتایی ک جدیداً طوری برنامه ریزی میکنم  وقتایی ک همسرم خونه هست تاحدودی درس نخونم ک تنهایی حوصلش سرنرع(پشت کنکورم)..خلاصه دیگ نزدیک ب ۱۱ شب بود حدودا ک دیدم شوهرم داشت کتاب و وسیله هاشو مرتی میکرد منم گفتم ازین فرصت استفاده کنم و یه نیم ساعتی باز درس بخونم..وسطای درسم بودم ک شوهرم اومد گف بیا باهم میوه بخوریم تنهایی بهم نمیچسبه من گفتم باشه دیگ انقدخسته بودم اصن نفهمیدم چیشد ک خابم برده بود همون رو میزمطالعه بیدار ک شدم نزدیکای ساعت ۲شب بود،شوهرم خابش برده بود میوه و تخمخ وهمه چیزم ک اماده کرد بود ک دوتایی بخوریم همونطور تو پذیرایی بود...دیگ وسیله هارو جمع کردم نیم ساعت بعدش باز خابم برد صب ک بیدار شدم شوهرم رفته بود و تا چنروز دیگم برنمیگرده شرایطش طوریه ک نمیتونیم باهم خیلی صحبت کنیم...عذاب وجدان دارم الان نمیدونم همش خودموسرزنش میکنم ک چرا خابم برده اون تایم شایدتواین چن وقتِ اخیر اولین باره ک در نبوده شوهرم انقد حس عذاب وجدان و دلتنگی دارم،میشه بگید چطور بااین حس عذاب وجداان کناربیام🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو خسته شدی از پشتکار زیاد و این قابل تحسینه برای من💖همینارو به شوهرت توضیح بدی و بگی عذاب وج ...

ممنون فداتشم❤️من نمیتونم بهش زنگ بزنم منتظرم شرایطش جوربشه خودش زنگ بزنه اما میدونید حس عذاب وجدان دارم این از همع چی سنگین تره برام

بگو عزیزم میخام چیزی بهت بگم اون لحظه ک گفتی بیا باهم میوه بخوریم از خستگی رو میز خابم بزد و نتونستم ...

چشم عزیزم 

از صب باخودم کلنجار میرم باور کن 

از همه بدتر حس عذاب وجدان دارم بخدا

همسر منم گاهی وقتا از خستگی خوابش میبره من اوایل ازدواج از همسرم دلخور میشدم و باهاش دعوام میشد خیلی پخمه بودم الان درکش میکنم واقعا چون خودمم با بچه ها سرگرم میشم خسته میشم میفهمم خستگی یعنی چی